hvordan å lage en bil for fysikk klassen som er drevet av en fan?

hvordan å lage en bil for fysikk klassen som er drevet av en fan?Gjennomføre en fysikk eksperiment ved å lage en bil drevet av en stasjonær fan. Du kan lage en enkel bil ut av husholdningenes objekter, og vil teste hvordan vind-drevne biler roll raskt. Dette eksperimentet innebærer en god del kreativitet, siden bilen kan konstrueres ved hjelp av en rekke forskjellige materialer. Bruk ulike metoder for å gjøre en rekke forskjellige kjøretøy. Prøv å lage to eller flere og racing dem

Du trenger:. .
Papp eller tom plastflaske
Saks eller kniv verktøyet.
Lim.
2 rette strå.
2 korte plugger.
Toy hjul.
Tomme drikking glass (tilleggsutstyr).
2 fleksible strå eller tunge depressors.
Anlegg papir.
Box fan eller stillestående fan.


en.
Tegn eller merke en base på et stykke papp eller på en tom plastflaske. Merk de punktene der du vil feste aksler, og hvor du vil bygge seilet. Hvis du bruker papp, bør sålen være minst 3 av 5 inches. Du har noe å gå på størrelsen og formen på bilen. Eksperimenter med forskjellige stiler.
to.
Skjær ut basen til dine spesifikasjoner.
tre.
Trim den rette strå til bredden av bilen base. DAB lim langs hele bredden av basen, og stikke sugerør på plass. Du kan lime strå mot fronten og bak endene av base, eller mer mot midten, slik du ønsker. Det viktige er at de er parallelle med hverandre slik at bilen ruller rett.
Fire.
Trim pluggene med en nytte kniv eller saks, slik at de er litt lengre enn sugerør du har limt til underlaget. Om 1/2-inch ekstra på hver side gjør at hjulene til å feste riktig og rulle jevnt. Disse danner plugger bilens aksler.
Fem.
Fest et leketøy hjulet til slutten av en aksling med lim. Hvis du ikke har hjul, kan du gjøre noen ved å trekke munningen av et glass på papp. Markere sentrum av sirkelen, og klipp ut sirkelen jevnt for å gjøre et hjul. Du kan forsterke rattet med en andre eller tredje laget av papp lim på baksiden.
6.
Skyv en plugg inn i en av strå. Lim annet hjul til den andre enden av pluggen. Gjenta denne prosessen for å feste den andre akselen til bilen.
7.
Mount et fleksibelt sugerør eller tunge depressor til foran til høyre i bilen med lim slik at den ligger stabilt på en 90-graders vinkel i forhold til bilen base. Gjenta på forsiden til venstre med de andre halm eller depressor. Disse danner mastene for bilens seilet.
8.
Klipp ut et stykke av bygge-papir som passer mellom de to mastene. Spre lim langs begge mastene, deretter legge ved denne seile til dem, gir det en liten forward-kurven. La bilen tørke over natten.
9.
Plasser bilen foran en vifte og slå viften på å sende bilen seiler over gulvet.

Tips og advarsler


 • en ekstra utfordring, kan du prøve å bygge en bil som kan transportere sikkert et egg. Bygg et rom på undersiden av bilen for å lagre egg, og deretter teste den.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en sprettert pistol
 • hvordan du får sponset av en tech deck selskap
 • lego kompatibel byggeklosser
 • hvordan å pumpe opp et barnebasseng uten luft kompressor
 • hvordan gjøre dekaler for helstøpt
 • hvordan gjøre falske mat med Elmers lim
 • hvordan gjøre victoria dukken hatter
 • 2wd vs 4wd radio-kontroll biler
 • hvordan å lage en lego sfære
 • hvordan å fullføre en Rubiks kube den enkleste måten
 •