swingset sikkerhet

swingset sikkerhetThe Centers for Disease Control og Prevention (CDC) melder at hvert år ca 200 000 barn skades på lekeplasser. Fra 1990 til 2000 døde 147 barn fra lekeplassen skader, med 70 prosent av dødsfall knyttet til hjem lekeplasser. Huskestativ kan gi timer med underholdning og underholdning for barn, men visse retningslinjer for sikkerhet bør følges

Swingset Placement

Finne den riktige plasseringen for swingset er viktig for lekeplass sikkerhet. Huskestativ skal settes opp på jevnt underlag og i nærheten av sikt til huset. Trerøtter og døde greiner skal fjernes fra området for å sikre sikkerheten til alle lekeplassen brukere. Hvis hagen din er nær en vei, elv eller tjern, plassere et gjerde rundt swingset å inneholde barna i ett område.

Tilsyn

Barn bør holdes under oppsyn hele tiden når man spiller på en swingset. Lær barn konkrete sikkerhetstiltak som inkluderer aldri gå foran svinger eller kjører på lekeapparater. Noen huskestativ er utstyrt med lysbilder og fort. Alert barna til farene ved å klatre opp lysbildet, som om lag 95 prosent av lekeplassen skader oppstår fra denne aktiviteten.

Surface sikkerhet

Vær oppmerksom på overflaten plassert under huskestativet, som 70 prosent av lekeplassen skader skyldes faller til bakken. Foring bakken med virkning absorbere løsmasser som inneholder sand, flis, sedertre mulch eller makuleres gummi vil bidra til å redusere sjansen for skader for barn som faller eller tur.

En ramme bør bygges rundt løsmasser for å holde den finnes i et område og ikke bli spredt rundt på tunet. Grenser kan være laget av ulike materialer som inkluderer tre jernbane bånd, plast eller trelast plassert rundt huskestativet. Den løsmasser bør være rundt seks inches dypt og bør utvide ca 14 meter fra swingset.

Se etter Danger

Før la barna til å bruke swingset, må du sjekke umiddelbar området for noen produkter som kan være farlig. Sykkelhjelmer, hoppe tau og andre leker bakgård kan snublet over og forårsake skader.

Noen huskestativ kommer utstyrt med klatretau, slik fastslå at tauene er festet i begge ender for å hindre dem fra å bli pakket rundt et barns nakke. Husk at alt som ikke er en del av swingset bør aldri være knyttet til den.

Toddler sikkerhet

huskestativ bør gjøres alderen hensiktsmessig til enhver tid. Barn under 3 år skal bruke en pjokk swingset utstyrt med sikkerhet baksetet. Toddler svinger bør holdes minst to meter ut av bakken for å sikre at barn ikke kan få tilgang til dem på egen hånd.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage hjemmelagde gå stylter
 • hvordan du tilpasser star wars actionfigurer
 • yoyo opprinnelse
 • hvordan tjene penger hjemme maleri leker
 • hvordan å lage en airsoft rakettkaster
 • hvordan ta luften strømningsbegrenseren ut av en nerf longshot
 • Slik unjam en airsoft
 • hvordan å lage en sykkel sikkerhet plakat
 • hvordan bygge et dukkehus med et karnapp
 • hvordan å designe en ballong-drevet bil
 •