hvordan banan krøller på syntetiske dukken hår

hvordan banan krøller på syntetiske dukken hårBanana krøller er sett mest på små jenter mens de forbereder seg for en dans konsert. Dette super-spiral curl er spenstig og står på plass-og helt sikkert, ikke er børstet ut av håret. Men, hvis du ønsker å få som ser på en dukke hår, vil den tradisjonelle varme rullene, svamp curlers og krølltang ikke fungere på syntetisk hår. I stedet må du bruke en mer mindre-enn-tradisjonelle måten å få dukken hår i banan krøller, og alt som trengs er litt vann og sugerør

Du trenger:.
Shampoo.
Doll pensel.
Detangling spray.
Cocktail strå.
Saks.
Bobby pins.
4 kopper vann.
Små potten.
2 kopper kaldt vann.
1 kopp isbiter.
Knopp vase.


en.
Vask dukkens hår å bli kvitt noen smuss eller skitt. Bløtlegg håret under kaldt vann. Påfør en krone-størrelse mengde sjampo til dukkens hår. Ikke massere sjampo i, kan dette forårsake floker. I stedet børste sjampo gjennom håret.
To.
Spray litt detangling spray i håret for å få den silkemyk. Børsten gjennom det igjen med en dukke pensel.
Tre.
Klipp din cocktail sugerør inn 3/4-inch brikker bruker en saks. Hvor mange brikker du trenger, avhenger av størrelsen på dukken. For en vanlig Barbie dukke, trenger du ca 20 stykker.
Fire.
Del av en liten bit av håret. Hold håret ut horisontalt. Plasser strået "roller" vertikalt helt på slutten av håret. Roll halmen-fremdeles vertikalt-inn i hodet. Skyv en Bobby pin gjennom midten av halm, over håret, for å feste den på plass. Gjør dette til alle av håret er rullet inn i et sugerør rulle.
Fem.
Hell 4 kopper vann i en liten pott. Sett den på komfyren på "high" varme. Når vannet koker, redusere varmen til "lav" til la vannet koke.
6.
Hell 2 kopper kaldt vann i en bolle. Fyll bollen med en kopp isbiter.
7.
Hold på dukkens ben over en vask. Forsiktig, hell Simmering vann over dukkens hode. Roter dukken sakte for å sikre at alle av håret blir mettet. Umiddelbart etter å helle varmt vann over håret hennes, hell isvann over håret hennes, også.
8.
Plasser dukken i en knopp vase slik at hun står oppreist. Ta 10 til 15 timer for henne håret tørke.
9.
Ta den første Bobby pin fra en rull. Nøye, ta tak i bunnen av valsen, og skyv det ned og ut av buen. Dette vil bidra til å holde banan curl form i håret-trekk valser ut på måfå kan gjøre krøllene falle
10
Gjenta med resten av Bobby pins og valser å få. . det perfekte banan curl utseende.

Andre artikkelen

 • hvordan bygge en cubby hus DIY
 • hvordan å lage papir veps skyttere
 • ballong-drevet bil prosjektideer
 • hvordan å bygge en rc bil kroppen
 • hvordan å drive en rc bil
 • hvordan du kan designe din egen barbie
 • hvordan å lage en skum sete for en pjokk
 • triks og tips for tech deck
 • hvordan å lage en lego skyte kanon
 • porselen doll historie
 •