forskjellige størrelser av vann trampoliner

forskjellige størrelser av vann trampolinerVann trampoliner er akkurat som landbasert trampoliner, men endres slik at de flyter på vannet i stedet for å stå på bena på bakken. De er ofte forankret i vann dypt nok til å tillate sikker dykking og hopping fra overflaten. Bruk Folk vann trampoliner ikke bare for å hoppe, men også som private retreater bort fra kysten, og mindre kan slepes etter båt for ekstra eventyr.

Small

Mindre vann trampoliner fungerer best for noen få personer på gang . Ulike selskaper gjør dem i varierende størrelse, men generelt små vann trampoliner er runde og 12 meter i diameter eller mindre. Dette er størrelsen som kan slepes ved lav fart bak en båt eller jet ski. Aqua King gjør også en 11 fots kvadrat trampoline. Jo mindre trampoliner er den rimeligste, med priser som starter på rundt $ 500 og strekker seg opp til $ 1,000. Rimeligere trampoliner er vanligvis ikke så solid som de dyrere modellene.

Medium

Mellomstore trampoliner spekter fra 13 meter i diameter opptil 19 meter i diameter. De vanligste størrelsene er 13 fot, 15 fot og 17 fot. Disse vann trampoliner er generelt for stor til å bli slept bak en båt for rekreasjon, men de vil slepet lett for plassering i en innsjø. Ofte folk vil plassere disse på ett sted for en hel sesong, skaper en permanent flytende øy. De er også små nok til å settes opp ved behov, ta alt fra en time til tre timer eller mer å blåse og sted. Kostnader for middels trampoliner varierer fra under $ 1000 til godt over $ 2,000.

Large

Alle vann trampoline over 20 meter i diameter regnes stort. De er nesten alltid plassert på ett sted for sommeren og forankret der. Dette skaper en morsom spretter sted for barna, men gir også en unik party sted for voksne og tenåringer. En 25 fot vann trampoline gir rikelig rom for åtte til 10 personer for å møte og omgås. Store vann trampoliner kan koste så mye som $ 4500.

Water Park

En variant av et vann trampoline er badeland. Dette er en trampoline med tillegg slik som skred, flere trampoliner, en lansering bag (en person sitter i den ene enden og et annet hopper på enden nærmest trampoline, lanserer den første personen i luften), klatrevegg, osv. Mange av disse vedleggene vil arbeide med enhver størrelse vann trampoline, men noen av dem vil ikke. Vedlegg starter på $ 200.

Andre artikkelen

 • hvordan å vaske din favoritt utstoppa dyr
 • hær fallskjerm spill
 • hvordan å lage en mekanisk blyant skytter
 • hvordan gjøre fancy seilfly
 • hvordan å lage en lekebil gå fort
 • hvordan du gjenoppretter karusellen hester
 • hvordan du kan lage dine egne leker og spill for 9-åringer
 • hvordan du kan bygge din egen maskin marmor
 • get-brønnen gave leker for barna
 • hvordan å lage et kjæledyr rock hjem
 •