det du trenger å vite om å lage treleker

det du trenger å vite om å lage trelekerMaking "retro" tre leker som de i bestefar's Day er en morsom, kreativ fritidsaktivitet som kommer med mange fordeler. Fra enkle byggeklosser til dukken vugger til bil og tog, det er alle slags treleker som du kan gjøre for å glede barnet ditt. Selv om noen sikkerhetstiltak må vurderes, det du trenger å vite om å lage treleker er egentlig ganske enkelt

Fordeler

Leketøy av tre er mer holdbare enn andre typer mekaniske leker og har det varmt, hjemmekoselig følelse som kommer fra å bruke naturlige materialer. Lage dine egne treleker sikrer at ingen potensielt skadelige maling eller behandlinger er blitt brukt. Det gjør også den leken mer spesielt for barnet, å vite at du har håndlagde det for ham med omsorg. Du kan kjøpe god kvalitet tre, eller du kan gjenvinne trevirke fra gamle møbler for best bevaring praksis. Involvering ungdommer i prosessen kan lære dem om trearbeid.

Metode

Making treleker krever hjelp trearbeid planer. Tre leketøy planer, prosjekter og instruksjoner er tilgjengelig på nettet, noen ganger gratis, eller kan kjøpes i bokform. For større leker, kan du ønsker å bestille real-size papir planer, foreslår RetroToys. com. Uansett hvilken metode du velger, sørg for å lese og følge instruksjonene nøye. Siden så mange planer er tilgjengelig, er det best å starte med en enkel og får mer avansert som du forbedrer dine ferdigheter.

Bygg

Når du har et leketøy plan, må du velge tre for prosjektet . Det er viktig å bruke ekte tre i stedet for et komposittmateriale som kryssfiner, råder RetroToys. com. Hardwood, som for eksempel lønn og ask, uten knuter eller sprekker, er et passende materiale, ifølge nettstedet. Verktøyene vanligvis trengs for å gjøre tre leker er en drill, en slipemaskin, en ruter, en liten hammer og minst en så og fil, ifølge RetroToys. com. Konkrete prosjekter kan bruke ulike eller flere verktøy, men for de fleste treleker må du ha litt trelim hendig.

Hensyn

Making treleker krever spesielle hensyn, spesielt hvis leken er for et lite barn, som er trolig å sette det i munnen hennes. Visse typer tre bør unngås. Cedar splinter kan være giftig, og eik har en tannin som ikke bør inntas, ifølge faux Grain. com. Noen eksotiske treslag kan også være giftig. Vær forsiktig med importert trelast, Barclay Woods. com gir råd, og ikke bruk behandlet trelast. Bekymringer om giftighet av maling og avsluttes også oppstå når du gjør treleker. Heldigvis, som valg av tre, disse spørsmålene er innenfor din kontroll når du gjør treleker.

Løsning

Maling til å bruke på tre leker med akryl eller akvarell med "AP Ikke giftig forsegling," melk maling (unntatt i tilfelle av meieriprodukter allergi). Leker kan stå uferdig så lenge de er godt slipt og glatt, men uferdig leker vil bli skitten lettere, og har ingen beskyttelse om de blir våte. Naturlige oljer, som mandel og valnøtt olje og linolje, er et godt alternativ for treleker. Mandel og valnøtt olje kan utløse allergiske mot nøtter. Kokt linolje tørker raskere, men omfatter petroleum løsemidler og metallic tørking agenter. Mange naturlige leketøy beslutningstakere bruk mineralolje, laget av petroleum, som en finish, og det er billig og et godt valg hvis du er bekymret for allergier, ifølge Make Baby Stuff. com.

Andre artikkelen

 • hvordan bygge en leke vogn
 • hva er navnene på lekeplassutstyr?
 • hvordan bygge en leke boksen bil
 • hvordan å bygge en fjernstyrt robot hjemme
 • hvordan du gjør triks på en tech dekk
 • hvordan du ser etter TMX Elmo
 • lego Technic ideer
 • hvordan å programmere en lego mindstorm
 • hvordan gjøre lite tinn biler
 • hvor å endre lyspære i en lett-bake ovn
 •