en halv vegg dekorere ideer

en halv vegg dekorere ideerHalf-vegger vanligvis separate boenheter uten lukking av tilstøtende rom til å forlate en åpen, romslig følelse til begge rommene. Dekorere en halv-vegg for å utfylle begge rom, legge interesse og dra nytte av den innebygde romdeler. Elementene du bruker til å pynte halv vegg bør innarbeide farger eller elementer fra hver av rommene.

Farger og mønstre

Paint den halve veggen forskjellige farger på hver side for å utfylle de spesifikke innredning av hvert rom. Bruk bakgrunnsbilde, stensiler eller veggmalerier hvis du heller vil legge til flere detaljer og design. For eksempel kan en floral eller fruktig bakgrunnsbilde don kjøkkenet siden av en halv-vegg, mens den andre siden kan være malt lyse rødt for å matche spisesalen innredningen.

Sak på Wall

Sett elementer på vegg som fungerer med både rom og passer omfanget av rommene og vegg. Line mindre elementer, for eksempel votive stearinlys eller små figurer, på en vegg i trange steder for å unngå å fylle den åpne plassen, som kan gjøre rommene føle deg enda mindre og trangt. Vurder høyere eller større gjenstander, som for eksempel vaser, søyle stearinlys ordninger, keramikk eller statuer, i en større plass og større fjellhylle. Tredimensjonalt bilde rammer, eller terninger som tillater bilder å bli sett fra begge sider fungerer like godt. Elementene du plasserer på kanten av den halve veggen bør være synlig fra begge sider av veggen. En rekke små potteplanter, fargerike bud vaser eller skåler er andre ideer. Hvis du liker å holde små godbiter på hånden, bør du vurdere klart glass fylt med fargerike drops og behandler.

Practrical Plassering

Place møbler som sofaer, buffeer eller lave bokhyller mot den halve veggen for å frigjøre plass i midt i rommet eller utdype ideen om en innebygd separator ved å innlemme i design og funksjon av plassen. Hang lav Nedhengt eller spor belysning fra taket over halve veggen for å presentere ditt pyntegjenstander og skatter som er utstilt på kanten.

bygge på det

Bygg opp fra den halve veggen for å lage innebygde hyller som er åpne på begge sider for å holde keramikk, vaser, lamper, bilder, samleobjekter eller andre knickknacks. Bygg hyller eller skap mot halv vegg på den ene siden å legge til innebygd lagring og utstillingsareal. Installer skodder, gardiner eller perler til å skille de to rommene hvis du vil ha mer privatliv. Skodder kan åpnes og stoff eller beaded gardiner kan bli skjøvet til side når du ønsker plass til å være åpen igjen.

Andre artikkelen

 • informasjon om undergrunnen hjem og miljømessig bærekraft
 • moderne stue vegg dekor
 • typer lysstoffrør
 • hvordan å varme et flytende gulv
 • dekorative smijern vegg kunst
 • typer lin dekker for møbler
 • hvordan å dekke veggfliser
 • hvordan gjøre et uttak cover
 • hvordan søke betonggulv farge oxide
 • funky måter å dekorere en gammel tre bord
 •