hvordan å vri ballonger til dyr

hvordan å vri ballonger til dyrBalloon dyr er populære severdigheter på karneval, bursdagsselskaper og stat messer. Fagfolk er i stand til å vri lange ballonger i kjente figurer i løpet av sekunder. Men, kan du også lage dyr fra ballonger hjelp av noen enkle teknikker, inkludert den stadig allsidige klype og vri

Du trenger:. .
260-type ballonger
Ballongpumpe.

Balloon Dog


en.
Bruk ballongpumpe å blåse opp 260 ballongen. La lag 4 inches av deflatert ballong på tuppen og feste din ballong.
to.
Tvinn ballongen 3 inches fra munnstykket før du oppretter en "klype". Ballongen vil nå bestå av to deler: en som er 3 inches lang og en annen mer enn en fot lang
3
Lag en annen knipe 3 inches forbi den første. . . Gjør et siste snev 3 inches forbi den andre. Du vil nå ha fire seksjoner i ballongen din:. . Tre deler som er 3 inches lang, og resten av ballongen
4
Bring den første klype og den tredje klemme tett sammen og rotere andre og tredje avsnitt, og dermed "låse" den første og tredje klemme sammen. Den første delen (med dysen) er hundens ansikt og den andre og tredje avsnitt utgjør ørene.
Fem.
Lag to klyper for å gjøre to 3-tommers seksjoner. Ta hundens ører nær den siste klemme og vri de to nye seksjonene sammen et par ganger. Du bare opprettet hundens forbena.
6.
Gjør din neste klype 4 eller 5 inches ned ballongen. Denne nye delen vil bli hundens kropp.
7.
Lag to klyper for å gjøre to 3-tommers seksjoner. Bring slutten av hundens kropp nær den endelige klemme og vri de to nye seksjoner et par ganger. Du bare opprettet hundens bakben. Resten av ballongen utgjør halen.
8.
Juster de ulike delene av ballongen hunden. Bena skal være sentrert og peker nedover, mens ører og hale skal peke oppover.

Balloon Swan


en.
Bruk ballongpumpe å blåse opp 260 ballong. La lag 4 inches av deflatert ballong på tuppen og feste din ballong.
to.
Hold ballongen 7 eller 8 inches under deflatert spissen. Denne posisjonen er basen av svane hals.
Tre.
Bruk den andre hånden til å bøye av ballongen i en sirkel. Hold dysen av ballongen ved foten av svane hals.
Fire.
Flat sirkelen slik at bunnen av svane hals, munnstykket og motsatt side av sirkelen er alle i tråd. Lag en stor klype ved å rotere ballongen på hver side av denne linjen i motsatt retning. Du vil ende opp med svanen hals festet til to ballong sløyfer like store.
fem.
Sett en loop til den andre. Den altomfattende loop utgjør vingene, mens den inneholdt sløyfen gjør opp halen.
6.
Bøy deflatert delen av ballongen mot halsen. Klem på bunnen av nakken å blåse en liten del av denne resten, og dermed skaper en krum nakke. De resterende deflatert delen fungerer som et nebb.
7.
Juster din svanen til den ser ut som sin virkelige motpart. Det bør være i stand til å sitte på et flatt underlag uten å rulle over.

Tips og advarsler


 • Eksperimenter med "klype og lås" teknikk for å lage din egen ballong dyr.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en kinesisk dukke
 • hvordan å lage en selvgående lekebåt
 • hvordan å lage hjemmelagde leker for babyer
 • hvordan å sette beanie babyer i vaskemaskinen
 • silly putty informasjon
 • hvordan å male et tog tabell
 • hvordan å identifisere pontil merker på klinkekuler
 • hvordan gjøre gammeldags sprettert
 • blåse opp tunet spill
 • hvordan bygge en lego hus med minifigs
 •