Historien om fjernkontrollen biler

Historien om fjernkontrollen bilerRadiostyrte biler er vanlig i dag, og mange mennesker liker dem som en hobby på en eller annen måte. Det er mange valg av RC biler, inkludert biler, fly og helikoptre. Ulike typer av kraftsystemer er tilgjengelige, også. Det har bare vært 60 år eller så siden den første radiostyrte biler for forbrukerne dukket opp. Undersøke historie radiostyrte biler viser at veien til primærfaktor ikke alltid har vært en direkte en

The First RC Vehicles

Teknisk sett var den første RC biler ikke bygget for offentlig bruk. Som mange former for teknologi, ble de første radiostyrte biler laget for krig. Tyskerne brukte radiostyrte raketter under andre verdenskrig. Den første RC biler for sivilt bruk, men ble radiostyrt fly. Først vises på 1950-tallet, ble de klumpete og hadde kort rekkevidde evner. Batteriene var store og ineffektive. Det var nok til å vekke interessen til amatører, skjønt.

1960

På 1960-tallet, var RC fly blitt populært, og noen fremskritt hadde blitt gjort mot modernisering og raffinement. RC biler ble først sett i 1960. Disse kjøretøyene var generelt hjemmelaget. En bensindrevet RC fly motoren var montert på en modell bil og radiostyrte bilen hobby ble født. Sent i tiåret noen produsenter begynte å produsere biler. Tilsvarende, begynte noen amatører å eksperimentere med radiostyrte helikoptre i slutten av 1960.

1970

I 1970 var en stor tiår for alle former for radiostyrte biler. Fly ble mer pålitelige. Kontrollene ble oppgradert og mange nye muligheter ble innført. RC biler så også rask vekst. Nye selskaper startet produksjon av biler og nye størrelser, konkurranser og strømalternativer dukket opp. Den første ekte forbruker produksjon radiostyrte helikoptre ble introdusert tidlig i 1972. Som alle former for RC biler fått en høyere synlighet, ble offentlig interesse i hobby bygningen.

1980

Den virkelige nyheten i 1980 var innen RC biler. Off road biler ble innført. Nye størrelser også kom på markedet. I tillegg var det et skifte fra nesten utelukkende bensindrevne biler til å omfatte biler drevet av elektrisitet eller nitro. Verden av RC fly ikke stå stille, men endringene var mer gradvis, hovedsakelig foredler produkter og konsepter. Utviklingen av RC helikoptre på 1980-tallet var tilsvarende glatt og jevn.

Nåtid og framtid

Siden eksplosjonen av opsjoner i RC biler som fant sted på 1980-tallet, har verden av RC biler vært mer stabil. Teknologien for alle RC biler har avansert, men mer langsomt. I tillegg RC båter og luftputefartøy er tilgjengelige i dag. Interessen toppet seg på 1980-tallet og har vært på en nedgang siden, men hobby er fortsatt høyst levende.

Andre artikkelen

 • retninger for erector set prosjekter
 • ting for å bygge en tech deck halfpipe
 • hvordan å lage en fleece bamse for en baby
 • instruksjoner om hvordan å bygge et tog tabell
 • hvordan å bygge en miniatyr bil
 • hvordan å lage en dukke transportør
 • dukken hår skyggelegging tutorial
 • hvordan gjøre walking leketøy
 • lego mindstorm robot ideer
 • hvordan du kan dekorere en traktor tema soverom
 •