tips om å male laminat benkeplater

tips om å male laminat benkeplaterDu trenger:
Stort badekar for soaking
. Liten kniv.

Hvis prisen på en ny countertop er utenfor budsjettet ditt, men du kan ikke stå synet av den eksisterende laminat benkeplater, løse problemet med maling. Enten du har misfargede, flekkete eller bare downright stygge tellere, gi dem et helt nytt utseende i løpet av en helg uten noen spesielle verktøy eller ferdigheter.

Forberedelse

Før du begynner å male laminat countertop, rengjør overflaten godt. Skitt eller fett på countertop kan hindre at malingen fester seg riktig og la deg med mindre enn ideelle resultater. Bland en hjemmelaget renere ved å kombinere like mye eddik og vann, og tilsett et par dråper oppvaskmiddel for å lage skum. Vask disken grundig, og tørk vekk eventuelle gjenværende såpeskum med et fuktig håndkle

Sliping

Klargjør den glatte overflaten på laminat countertop for maling av skrubbing det opp litt med 100 -. Til 150-sandpapir. Du kan sand countertop for hånd, eller bruke en liten eksentersliper for å gjøre jobben går raskere. Du trenger ikke å fjerne det øverste laget av countertop under pussing. I stedet fokuserer på å gjøre overflaten føles litt ru å ta på. Når du er ferdig med sliping, tørke vekk støvet opprettet med en fuktig klut.

Priming

De fleste latex maling vil ikke holde seg til den jevne, glatte overflaten av et laminat countertop, så søk en høy kvalitet primer først. HGTV anbefaler å bruke en 100 prosent akryl primer, mens Lucianna Samu, forfatter av "Paint redder dagen" anbefaler alkohol-baserte primere. Uansett hvilken type primer du velger, lese etiketten for å fastslå om det er hensiktsmessig for bruk på glans eller høyglans overflater. Disse typer primere er også referert til som high-heft eller flash-obligasjon primere. Påfør to strøk med primer for å sikre at hele overflaten er dekket.

Maleri

Når laminat countertop er klar, kan du male det med noen latex maling. Bruk en maling valse til å eliminere penselspor på disken, eller påføre malingen måfå med en chip pensel for å skape en strukturert effekt. Du kan også bruke sjablonger eller frimerker å dekorere countertop. Hvis du bruker mer enn én farge av maling, la hver farge tørke før du begynner å bruke den neste for å hindre at malingen farger fra blødning sammen.

Tetting

Beskytt malt laminat benkeplate med flere lag klar polyuretan eller akryl lakk. Vent for hvert strøk tørke før du bruker den neste. Du kan sand eventuelle feil i hvert lag av klarlakk med 400-grit vått /tørt sandpapir fuktet med vann. Hold sandpapir våt mens du arbeider for å skape en glatt og blank finish.

Rengjøring

Unngå å bruke noen form for slipende rensemiddel på malt laminat benkeplaten. Skurepulver eller pads kan lage riper i beskyttende klarlakk på disken din eller ha den bort før malingen er etter hvert utsatt. I stedet bruke milde rengjøringsmidler og en myk klut for å fjerne søl fra benkeplater.

Andre artikkelen

 • nyfødte baby room ideer
 • hvordan gjøre kronen hjørner passer
 • hvordan å male et tilstøtende rom
 • hvordan å male faux barn boards innendørs
 • sash vinduet behandling
 • dekorere tips for en liten jente’s rom
 • laminatgulv og vann
 • hvordan å henge kronen på veggen
 • romantiske hjem dekorere ideer
 • hvordan å mikse stain å matche treverket i en 1890-årene huset
 •