informasjon om kraft hjul lekebiler

informasjon om kraft hjul lekebilerPower Wheels ble opprinnelig opprettet i 1971 av San Francisco-baserte selskapet, Kransco. Innen år 1990 ble selskapet solgte over 1 million Power Wheels hvert år. Mattel gikk inn i 1994 for å kjøpe linjen og gjøre den delen av Fisher-Price merkevare. Mattel produserer disse fra deres anlegg i East Aurora, New York. Nesten 40 år etter den opprinnelige utgivelsen har det vært over 25 millioner Power Wheels solgt

Power Wheels

Begrepet "Power Wheels" er et merkenavn som har kommet til Mattel gjennom kjøp og salg av det opprinnelige selskapet, Pines of America. Gjennom de ulike selskapene som har eid den, har navnet oppholdt det samme. Fisher-Price produserer i dag disse batteridrevet kjøretøy som etterligner ekte biler og levering endeløse timer med underholdning for barn.

Typer

Siden slippe den første Power Wheel, har Fisher-Price solgt over 100 ulike typer kjøretøy. De siste linjene inkluderer pint-sized Mustanger i rødt eller rosa, Lightning McQueen, en Cadillac Escalade og en ATV. I 1999 ga Fisher-Price sin første motorsykkel, Harley Davidson Rocker trike. For yngre barn er det trikes med lyder og lys som krever barna å pedal.

Age

Mens foreldrene bør ta selve beslutningen, foreslår selskapet slike leker for alderen 12 måneder til 7 år gammel. For alderen 1 til 2 og opp til 40 kg. , Bilene kun reise frem på maksimum 2 mph. For 2 til 6 år, eller 65-130 kg. kjøretøyene kan reise 2,5 til 5 mph forover og noen kan gå 2,5 mph i revers.

funksjoner

Hvert kjøretøy har ulike egenskaper som er unike for den spesifikke bilen. Men, de fleste av dem har de samme grunnleggende funksjonene. Disse inkluderer hetter som åpner og lukker, FM radioer, dører som åpner og lukker, arbeidslys, chrome hjul, koppholdere, bilbelte, hemmelige oppbevaringsrom, bak spoilers, flytting målere og arbeidsmiljø tailgates.

sikkerhet

Mens hensikten med disse kjøretøyene er for barn å bevege seg og utforske sine omgivelser, har Mattel og Fisher-Price alltid vært opptatt av sikkerhet. I 1991, utgitt Fisher-Price sin første husker for Porsche 911. I 1998 tilbakekalte Fisher-Price ca 10 millioner enheter som hadde blitt produsert i de foregående 14 årene på grunn av feil på ledninger. Hver bil er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner utformet med den spesielle bilen i tankene. Den Harley Davidson har fire hjul for å gjøre det mer stødig for unge ryttere og biler som kan gå raskere ha en hastighet lås som holder den på lavere hastighet.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en glassfiber cowlen
 • hvordan kan jeg vite om min pokemon kortene er klistremerker?
 • hvordan gjøre irsk Klesklype dukker
 • hvordan rense leker med blekemiddel
 • hvor å endre lyspære i en lett-bake ovn
 • hvordan gjøre mopp hode dukker
 • om bly i leketøy
 • Crayola stift fakta
 • hvordan å lage en stor boble blåser
 • hvordan å lage en billig lava lampe
 •