hvordan å lage en leke klut ball

hvordan å lage en leke klut ballÅ gjøre en klut ball krever en blomst petal-formet mønster som du kan tegne med hjelp av en linjal eller skrive ut fra en nettbasert mønster. Bruk bomull stoff for de beste leketøy ballen resultat, siden bomull syr godt og du vil kunne vaske og tørke ballen sammen med klærne. For en fargerik ball, bruker ulike stofftrykk. Du kan bruke bomull eller polyester stuffing fordi begge kan vaskes i maskin og gjøre fine i tørketrommel, samt

Du trenger:. .
Linjal
Mønster eller papir.
Saks.
Fabric, 1 yard.
Rett pins.
Symaskin.
Tråd.
Stuffing.
Needle.

The Pattern


en.
Ut en online ball mønster malen.
To.
Lag ditt eget mønster som et alternativ til en web-mal. Start med å bruke en linjal for å tegne en 8-tommers linje på papiret.
Tre.
Mål 4 inches ned 8-tommers linje til sentrum. Tegn en prikk på 4-tommers mark.
Fire.
Mål 1 1 /8 tomme til høyre for de 4-tommers dot. Mark annet punktum.
Fem.
Mål 1 1 /8 tomme til venstre for den opprinnelige prikk på 4-tommers senter. Mark annet punktum. Sentrum av mønsteret måler nå ca 2 1 /4 inches.
6.
Tegn en buet linje til høyre for 8-tommers linje, fra toppen av den rette linjen til bunnen av linjen, tegningen gjennom det høyre dot. Gjenta for venstre side av linjen /dot. Resultatet er en "blomst petal" type mønster. Skjær ut mønsteret.

Making the Ball


en.
Fold dine stoff med mønster sidene av stoffet rørende. Ser på baksiden av stoffet, pin mønsteret gjennom begge lag med stoff. Ifølge PurlSoho. com, må du kutte åtte stykker med dette mønsteret til å gjøre denne ballen.
To.
Legg til åtte stoff stykker mønster siden opp.

3.
Velg to stykker. Plasser en brikke på arbeidsflaten høyre side opp. Plasser andre stykket, baksiden mot deg, på toppen av det første stykket, rette inn kantene. Pin på venstre kant. Gjenta for de andre seks stykker, danner fire låste deler av to stykker hver.
fire.
Sy langs låste kantene, med en 1/4-tommers sømmonn og en rettsøm. Fjern pinnene og brett ut fire seksjoner.
Fem.
Velg to seksjoner. Plasser en del på det arbeidet overflaten, utfoldet, mønster siden opp. Fold den andre delen og legg den på toppen av den første delen, med baksiden av stoffet mot deg. Juster og pin venstre kantene. Gjenta med de to gjenværende delene.
6.
Sy langs låste kantene, med en 1/4-tommers sømmonn og en rettsøm. Fjern pinnene.
7.
Brett de to delene, som utgjør de to halvdelene av ballen. Hver halvdel består av fire sydd stoff stykker. Plasser en halv på arbeidsflaten, mønster siden opp. Plasser den andre halvparten på toppen av første halvår, med baksiden av stoffet mot deg. Juster og pin kantene.
8.
Sy en festet kanten, med en rettsøm og en 1/4-tommers sømmonnet.
9.

Sy halvparten av de andre låste kanten, etterlot et hull for stuffing ballen.
10.
Fjern pinner og slår ballen høyre side ut gjennom hullet.
11.
Bruk en blyant til å rote stuffing gjennom hullet. Brett den rå kantene av hullet inne og pin dem. Sy hullet lukket, for hånd med en nål og tråd, med en over-sy sting.

Andre artikkelen

 • instruksjoner om hvordan å lage keramiske dukker
 • hvordan å lage en tech deck grafisk
 • hvordan å lansere en lekebil
 • hvordan er dumt streng en ikke KFK?
 • hvordan å lage en lego hjelm
 • hvordan å starte en ny virksomhet i Oakland, California
 • hvordan å lage klær for pinnen dukker
 • som kom opp med Webkinz?
 • hvordan å sette beanie babyer i vaskemaskinen
 • hvordan å gjenopplive en nikkel kadmium-batteri
 •