Hvordan kan jeg bygge en n skala tog layout?

Hvordan kan jeg bygge en n skala tog layout?N skala tog er 1:148 skala modeller som faller på de mindre siden av vanlige modelljernbane skalaer. Ved hjelp av en mindre skala som N skala kan du bygge opp oppsett som tar mindre plass og samtidig presentere kompleks modell natur. Opprette et tog layout foregår i to store faser, planleggingsfasen der du bestemmer på hvert element i toget layout, etterfulgt av banen og natur plassering. Selv om den fysiske utformingen vil oppta mesteparten av prosjektet tiden, er under planlegging avgjørende for suksess, og sparer deg for tid og penger.

Du trenger:
målebånd
. Millimeterpapir.
Blyant.
Train tabellen.
1-tommers ekstrudert skum bord.
Kniv.
Vannbasert trelim.
Corn roadbed.
N-skala tog sporet.
Spor snekkere.
Tegnestifter.
Tack hammer.
Resin flux lim.
Tannpirker.
40 watts loddebolt.
Silver loddetinn.
Bomullspinne.
Rubbing alkohol.
Train natur.
Elektrisk drill.
Drillbor.
Spor til transformator strømkabelen wire.
Trafo.


en.
Mål ledig plass på toget layout. Gjenskape den ledige plassen på et millimeterpapir å skalere. Planlegg toget tabellen på millimeterpapir. Tegn størrelsen og formen på toget tabellen du ønsker å bruke for toget layout. Pass på at du forlater rommet i den planlagte plass for tilgang til tabellen.
To.
Test bordet planer. Walk området der du har tenkt å plassere trene bordet, å sørge for at alle flater på panorert bordet vil kunne nås når selve bordet er på plass, slik at du kan legge sporet.
tre.
Tegn banen posisjoner, og større landskap elementer som fjell og bygninger på toget bordet tegningen. I større rom, lar N skala deg bygge flere scener i samme layout, for eksempel, en by med spor som fører til en mine eller en kombinasjon av bylandskap knyttet lille byen via en rail linje
4. .
Kjøp et bord som passer din planlagte bordets størrelse. Ready-made tog tabeller er tilgjengelig i et stort utvalg av størrelser og er mer enn sterk nok til å holde vekten av en N skala layout. Dekk bordet opp i din valgte plass, følge monteringsanvisningen gis av produsenten.
Fem.
Endre toget bordet for spor layout. Legg et lag med 1-tommers ekstrudert skum på toget bordet som en sub-seng for ditt tog layout. Den tommers-tykke skum gir en overflate som du kan grave seg ned å lage vannveier, grøfter og andre sub-terreng funksjoner. Cut skummet til å passe med et verktøy kniv, og deretter lime den på bordet overflaten ved hjelp av trelim. La limet å stille i 30 minutter for å sikre skumlag på plass.
6.
Legg ut banen på bordet i henhold til grafen planer. Bruk en kork roadbed for spore, tilgjengelig fra enhver butikk som selger modell-railroading rekvisita. Lim de roadbed stykker til tabletop, etter den foreslåtte sporet layout. La korken tørke i 30 minutter, og deretter lim toget sporet på plass etter roadbed sentrum. Koble sporet brikkene på leddene ved å skyve de to separate biter inn i sporene til spor snekkere. Pass på skinnene av sporene er nivå og stanget tett sammen. Pin sporet på plass ved hjelp av tegnestifter, trykke på stifter fast på plass med en tack hammer. La sporet lim til å sette i 30 minutter.
7.
Loddetinn leddene av låtene med sølv loddetinn å holde en stabil elektrisk tilkobling. Plasser resin flux lime over utsiden av sporet skinnene i skjøtene med en tannpirker. Slå på loddebolten og varme både jernbane ender og sporet snekker. Plasser loddetinn på spissen av loddebolten ved skjøten og la loddetinnet flyte langs felles, fullført jernbaneforbindelse. Vent til loddetinnet å avkjøle og stivne, ca 10 minutter, og deretter gå over loddetinn med en bomullspinne dyppet i rubbing alkohol for å fjerne eventuelle rester igjen fra flux lim.
8.

Sett landskapet elementene på din togsett. Arbeid fra bakken oppover. Start ved å plassere bunndekkende, gress, mose, skitt, uansett scene krever. Spre et lag av dekselet over overflaten på toget tabellen, og deretter suge laget med fortynnet vann-baserte trelim. Fortynne limet om lag en del lim og fire deler vann. Med bakken på plass, montere bygninger og andre natur elementer. La limet tørke i en time.
9.
Wire oppsettet ved å bore hull gjennom bordplaten der ledningene er å koble til elektriske elementer i layouten. Koble ledningene, og så slip dem gjennom hullene. Kjør dem langs bunnen av tabellen, tapet på plass med elektrisk tape, og deretter koble dem til toget transformator.
10.
Plasser toget på skinnegangen og kraft opp layouten .

Andre artikkelen

 • hvordan bygge en fjær drevet dart gun
 • glass marmor definisjonen
 • hvordan du gjør en dukke hår i dreadlocks
 • hvordan å lage en papirfly bærerakett
 • hva kan jeg gjøre ut av de fire stykke lego blokker?
 • hvordan å lage en superhelt dukke
 • Slik restyle en barbie dukke hår
 • hvordan du endrer en nerf dart tag blaster
 • effekten av krom som brukes i PVC-leker
 • kid-tøffe digitalkamera feilsøking
 •