Familien bad dekorere ideer

Familien bad dekorere ideerNår dekorere et felles bad, velge et design som behager alle familiemedlemmer. Velg en nøytral fargepalett, eller starte med en innredning tema alle er enige om. Velge en innredning tema eller fargevalg før dekorere gjør det lettere å skape et koordinert utseende.

Rainforest Tema

Et levende regnskog innredning tema gir et bad en pop av farger og masse av interesse. Bruk av øko-vennlig dekor produkter, slik som lav eller ingen-VOC (flyktige organiske forbindelser) maling og økologisk bomull håndklær å utfylle naturen temaet. Hang et dusjforheng med en lys jungelen scene, komplett med palmer, fargerike papegøyer, apekatter og frosker, og suspendere gardin fra frosken-formede kroker for et snev av sin spesielle måte. Velg en plysj grønn frosk-formet bathmat, og forbedre vegghyller med vaser fylt med ekte eller faux tropiske blomster, for eksempel orkideer og fugler i paradis. Dekk vinduer med naturlig bambus persienner, og velg matchende bambus baderomsutstyr, for eksempel en søppelkasse og vev holderen.

Classy Svart og hvitt Scheme

En svart og hvit farge ordningen gir en familie bad en classy og tidløs appell. Hang elegant sort og hvit toile mønster bakgrunn å gi bakgrunn for klassisk innredning. Suspendere et skinnende hvitt dusjforheng fra svart glass eller akryl kroker. Legg til en touch av farge med en myk rød bathmat og matchende røde håndklær. Accent badet stil med vintage-inspirerte porselen baderomsutstyr, for eksempel en footed såpe parabolen, tannbørste holder og vask cup. Paint en antikk tre sminkebord svart, og dekorere den med en vintage melk glass vase fylt med fersk eller faux røde roser eller tulipaner.

Serene Space

Transformer familien badet til et avslappende pusterom med en rolig fargepalett og frisk aksenter. Male veggene en forfriskende Honeydew melon skygge, og henge breezy hvite gardiner. Velg en hvit bomull dusjforheng med abstrakte svart tre gren mønstre for en kreativ utseende. Hang plysj hvite spa-inspirert håndklær fra skinnende sølv vegg stativer, og kjøpe et matchende bathmat. Som et snev av jordnær farge, henge beroligende havet eller skogen scener i hvite rammer på veggen. Forbedre benkeplater og hyller med rustikk terracotta potter fylt med luft-rensing av grønne planter.

Andre artikkelen

 • hvordan søke betonggulv farge oxide
 • ideer for maling farger på baderomsskap
 • disney barnehage dekorere ideer
 • Hvordan installerer jeg not og fjær veranda gulv over trykkimpregnert terrassebord?
 • hvordan du kan dekorere med foajeen belysning
 • beskrivelse av hjemme dekor elementer
 • Hvordan kan jeg installere en stanley bifold speil dør?
 • hvordan du skal male panel på skap
 • lunefull elg home decor
 • gutter bed room ideer
 •