leker å gjøre for en to-åring fra resirkulerte elementer

leker å gjøre for en to-åring fra resirkulerte elementerObjekter satt til side for å bli resirkulert kan fort bli en to-års gammelt barns favoritt leke med litt fantasi. Gjenstander som er laget av plast, papir og papp er ideelt å bruke, men bør beholdere med skarpe kanter, som aluminium bokser unngås. Ved å kaste et par støy-making elementer i en lukket beholder, kan et barn ha sin egen maracas eller ved å innlemme flere andre elementer funnet rundt huset, kan et barn lage sin egen skattekiste.

Toy Shakers

Nesten alle gjenvinnbare beholder med lokk kan gjøres om til en shaker. Ved å plassere små gjenstander inne i containeren som ris, tørkede bønner, mynter, eller popcorn kjerner, kan et barn danne sitt eget musikalske gruppe.

Collager

Gamle aviser, magasiner og useriøs e-post kan brukes til å finne bilder og bilder til å lage en collage tema. Noen ideer for temaer er bokstaver, tall eller dyr. En gammel frokostblanding boks kuttet opp og lagt flate er en flott base for å lime bildene til. To år gamle barn lærer å identifisere skrevne ord kan bli overtalt til å ta med ord de kjenner.

Crazy Aliens

Tall resirkulerbare flasker, for eksempel peanøttsmør beholdere, chip beholdere, 2-liters brus containere, og condiment containere kan bli forvandlet til gale aliens. Tildekking av beholderen med leftover stoff og knytte gummistrikk rundt midten hjelpe hold kroppen på plass. Ansiktet og kroppen kan være dekorert med gamle knapper, plast flaske caps og godteri, eller din pjokk kan male containeren. Armer, bein og antenner kan lages av plast sugerør, treplugger, plastbestikk, og toalettpapir holdere.

smykker boks eller Treasure Chest

Brukt plast beholdere, slik som gamle baby tørk dispensere, er ideelle for oppbevaring dyrebare eiendeler. To år gamle barn kan dekorere utsiden med farget papir, bilder fra et magasin, bånd, og klistremerker. Barn kan skjule sine hemmelige gjenstander i boksen og stue bort for lagring.

Animal kjever

Pizza bokser (små og store), plast beholdere med hengslet lokk og gamle bleie tørk plastbeholdere er perfekte å forvandle seg til gigantiske dyrehoder. To år gamle barn kan fargelegge øyne, nese, tunge og tenner av en bestemt skapning som allerede er trukket ut av en forelder (dvs. for en slange, tegne en stor, gaffeldelte tunge, flere spisse tenner, to høye sylindere for en nese, og to halv-sirkel øynene på et stort stykke hvitt papir). En voksen kan kutte ut dyrets egenskaper og, hjelper pjokk, feste dem til boksen med tape eller ikke-giftig lim. Etter å ha lokket fungerer som åpning av munnen, plassere øyne og nese på toppen, tungen inne i bunnen av boksen og tennene henger fra toppen. Både barn og voksne vil ha det gøy chomping ned på hva de kan finne.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en kinesisk dukke
 • Bratz super baby spill
 • fordelene av lyset pennen
 • hvordan komme grafitt å holde seg til furu derby aksler
 • hvordan å skifte batterier i en barbie bil
 • hvordan å henge et dekk swing fra et tre
 • bead labyrint for barn
 • informasjon om glød køller
 • hva er de forskjellige typer rc elektriske motorer?
 • hvordan gjøre rc drift dekk
 •