hvordan du tilpasser star wars actionfigurer

hvordan du tilpasser star wars actionfigurer



Kenner leker skapt et fenomen med 3-3/4 tommers Star Wars action figurer i 1977. I de mellomliggende årene har hundrevis av forskjellige Star Wars figurer dukket opp, som dekker omtrent alle tegn i George Lucas 'univers. Så mange som det er, derimot, er listen fortsatt ikke omfattende. Du kan ønske å skape en Star Wars actionfigur av din egen, enten viser en karakter som ikke har dukket opp i leketøy form eller som en unik karakter springing fra din egen fantasi

Du trenger:.
Dremel.
Paint.
Primer.
Lim.
Små pensler.
Sandpapir.
Sculpting sammensatte.
Pot.
Vann.
Sealant.


en.
Collect "startpakke" action figurer som grunnlag for etableringen din. De bør være rimelig i nærheten av formen og størrelsen på figuren du vil opprette (ikke bruk Hammerhead hvis du ønsker en Han Solo variant) og ganske vanlig (med andre ord, ikke verdt mye penger).

to.
Plasser skikkelse i en gryte med kokende vann i ett til to minutter, så ta det forsiktig og "pop" av armer, ben og hode hvis du ønsker. Det varme vannet myker opp plasten og gjør at du kan fjerne lemmene uten å skade dem.
Tre.
Gjenta trinn 2 med så mange tall som du ønsker, og deretter mikse og matche lemmer, popping dem av og på til du har en figur som kommer så nært som mulig til det endelige konseptet.
fire.
Sand vekk eventuelle detaljer du ikke vil, omforming klut folder og kroppsdeler til de er tomme. Du kan gjøre dette med sandpapir, men du må bruke ekstrem forsiktighet, og det vil ta lang tid. Sliping verktøy som Dremels tillate deg å arbeide mye raskere og med større nøyaktighet enn sandpapir.
Fem.
Sculpt i nye detaljer ved hjelp modellering forbindelser som Sculpey eller noe lignende. Du kan opprette nye ansiktstrekk, klær og lemmer som du ønsker. Modellering forbindelser kan kjøpes på hobby butikk, og de blir fleksible til du bake dem, slik at du kan rette eventuelle feil før de blir satt.
6.
Stek actionfigur i en over satt ved 275 grader i 10 til 15 minutter. Monitor den nøye mens det bakes, hvis du lar den stå i for lenge på plast vil smelte. Sett den til side for en time å avkjøle.
7.
Male actionfigur med et tynt lag med primer, la dem tørke.
8.

Paint handlingen figuren til din smak, legger et lag med fersk maling over primeren. Akryl maling fungerer best for plast figurer, og du må bruke veldig fine pensler for å få detaljene nøyaktig på et så lite tall.
9.
La malingen tørke og spray actionfigur med tetningsmiddel før du berører den, slik at detaljene oppholdet slik du vil ha dem.

Tips og advarsler


 • Som med alle kreative bestrebelser, gjør praksis perfekt når sculpting tilpasset Star Wars figurer. Ikke forvent ditt første forsøk på å være akkurat slik du vil ha den. Jo mer du jobber på det, jo mer sannsynlig vil du kunne oppnå den ønskede effekten.
 • Andre artikkelen

 • nyc lego klubber
 • hvilke farger er i en 8 pack fargestifter?
 • pet rock informasjon
 • hvordan gjøre rc drift dekk
 • Slik restring en liten glipp Revlon dukken
 • hvor å putte en ball blongo satt tilbake i original eske
 • hvordan kan jeg bygge en pvc pipe kaleidoskop?
 • hvordan du kan designe din egen papir dukke antrekk
 • hvordan å lage en spotte lekebil
 • hvordan å bygge en stor lego piratskip
 •