hvordan å lage en musikalsk instrument for et barn

hvordan å lage en musikalsk instrument for et barnBarn elsker å lage bråk, og et musikkinstrument er en fin måte å kanalisere at trangen til noe konstruktivt. Instrumenter trenger ikke å være dyrt eller komplisert å fostre opp et barn er kjærlighet til musikk. Enkle ting laget av husholdningsartikler kan underholde og opplyse barn om musikk. En av de enkleste provisoriske instrumenter å konstruere er en tromme, fordi perkusjon er lett for et barn å forstå: du treffer noe, og det lager en lyd

trenger Du:!.
5-gallon plastbøtte
Heavy stoff.
Hulling eller saks.
Drill.
String eller ledning.
Metal badekar eller bøtte.
Kosteskaftet.
Papprør.
Maskeringstape.
Bivoks.


en.
Bygg en tromme fra en plastbøtte. Trommer er den mest grunnleggende av alle instrumenter og kan lages av nesten hva som helst. Skjær bunnen av bøtta, og deretter få to stykker av tungt stoff. Lag hull rundt kantene på stoffet. Stretch ett stykke stoff over hver ende av bøtta. Kjør ledningen gjennom ett av hullene i den første stykke stoff, så gjennom et av hullene i det andre stykket. Alternative kjører ledningen gjennom hullene i hvert stykke stoff, slik at ledningen svinger seg mellom dem med ett stykke stoff på hver ende av bøtta. Stram ledningen til å strekke stoffet stramt over hver ende av bøtta. Hvis du har kjørt ledningen hele veien rundt bøtte, bør de ledende og tailing kanter av ledningen være på samme side. Når begge tromme hoder er stramt, slips enden av ledningen stramt i en knute.
To.
En liten vaskebalje bass kan gjøres med en gammel kar eller bøtte, et kosteskaft og en stykke tunge ledningen. Sett karet på gulvet opp ned. Knyt en stor knute i enden av ledningen. Sett et lite hull stort nok til å få ledningen gjennom i bunnen av karet. Trekk ledningen gjennom hullet med knuten på innsiden av badekaret. Bor et annet lite hull i enden av kosteskaftet og skyv ledningen gjennom. Stå på kosteskaftet opp med bunnen presses godt mot badekaret. Eksperimenter med den beste beliggenheten for kosteskaft og ledningen, og når du tror det er riktig, knyt en knute på ledningen mot baksiden av kosteskaftet. Twang ledningen og endre tonen ved å flytte kosteskaftet å gjøre ledningen strammere eller løsere. Karet fungerer som en rungende kammeret.
Tre.
Lag en australsk didgeridoo ved å bruke maskeringstape til slutten av en lang papprør. Tapen må gjøre munnen hullet lite nok til at leppene kan bli vibrerte i hullet som en trompet. Kjør tape rundt og rundt i enden av røret for å redusere diameteren på hullet på slutten. Bestem riktig størrelse på hullet gjennom prøving og feiling. Press munnen godt mot hullet og blås gjennom kniper leppene, noe som gjør leppene vibrerer og forårsaker en lyd å komme gjennom røret. Premisset er det samme som alle messinginstrument. Utsiden av røret kan være dekorert med maling eller små gjenstander.

Andre artikkelen

 • retninger for å lage en xylofon
 • hvordan å lage et kjæledyr rock hus
 • hvordan å konstruere en tre leketøy tog tabellen
 • ac vs dc elektriske motorer for elektriske sykler
 • rc truck tips
 • hvordan du kan bygge din egen tech deck skate bord
 • hvordan å reparere et flott dyr
 • hvordan gjøre en airsoft hastighet loader
 • å fly en picooz fjernkontroll helikopter
 • hvordan du kan spore hastigheten på en varm hjul bil
 •