enkle hjemmelagde leker for barna

enkle hjemmelagde leker for barnaDu trenger:
aktivitet tabeller hjelpe innhegningen små leker som murstein, blokker, peel-off akryl klistremerker og kunst forsyninger
.  Alt kan bli feid inn i en seksjonert skuff eller henges under bordet i mesh lommer, slik opprydding enkel.
 Ingen flere små leker fast i støvsugeren eller knust under føttene midt på natten.
 To-sidig, segmenterte bordplater skape rom for fem eller flere spiller overflater.
.

Alle foreldre vet at barn ofte foretrekker å spille med boksen som et leketøy kom i stedet for leken selv. Hvilken bedre måte å løse det problemet enn å lage håndlagde leker? Eldre barn kan få dobbelt så fordelen ved å hjelpe til å gjøre lekene først og deretter spille med dem.

Jigsaw Puzzle

Puslespill er et godt leketøy til å utvikle fine motoriske ferdigheter. Bruk et forstørret bilde fra din egen samling eller klippe en ut fra et magasin og lim den til et stykke solid papp. Det er best å bruke spray lim laget for montering bilder siden håndverket lim kan boble under bildet. Når limet er tørt, snu papp over og tegne et rutenett med firkanter over hele overflaten. Følge opp gjennom å tilføre små figurer til rutene som minner om å koble skjemaene på en butikk-kjøpte puslespill. Bruk et verktøy kniv eller saks til å klippe bitene ut og lagre i en plastpose eller en liten boks.

Musikk-Making Maracas

Barn ser ut til å elske noen leketøy som gjør støy og hjemmelaget rytmeinstrumentene vil spenningen nesten alle aldre barn . Finn en liten boks, slik som de som bakepulver kommer i, og vask det grundig. Når den er tørr, fylle det med bønner, knapper eller andre støy-maker og lim lokket godt på. Bruk maling, tusjer eller klistremerker til å dekorere den, eller la ungdommer gjøre det selv. Når alt er tørt, la dem ha det gøy å lage musikk. Ved å lage denne leken for et barn under 3, må du huske å føre tilsyn nøye siden fylling av leketøy kan være en kvelningsfare hvis lokket løsner.

Hovercraft

Denne enkle leketøy vil spenningen barn i alle aldre og er enkelt laget med elementer som du mest sannsynlig har hjemme. Alt du trenger er en ballong, tuten fra et vann eller juice flaske og en CD. Start med å lime tuten over åpningen i midten av CD, noe som gjør at pakningen er tett. Lukk tut og blåse ballongen opp med luft, slik at det løste. Hold ballongen lukkes med en hånd og bruker den andre til å strekke den over tuten. Mens du holder ballongen i bunnen for å holde den på tuten, bruke den andre hånden til å trekke tuten åpne gjennom ballongen. Når du slipper, vil den rush av luft gjør luftputebåt fly rundt et par inches fra gulvet. Blowing ballongen sikkerhetskopiere vil la deg spille med på leken om og om igjen.

Andre artikkelen

 • hvordan finne en luftlekkasje i en oppblåsbar leketøy
 • plysj øyet tutorial
 • hvordan å lage en annen form såpeboble
 • hvordan å lage en falsk telefon
 • Hvordan lager du en hjemmelaget boble blåser?
 • hvordan å bygge en sand skuff
 • Ben 10 Omnitrix triks
 • hvordan å lage en spotte lekebil
 • hvordan å lage en superhelt dukke
 • Slik unjam en airsoft
 •