gulv oppgaver for barn

gulv oppgaver for barnNår det gjelder barn og gulv puslespill, er større alltid bedre for en rekke årsaker. Større stykker er enklere for små hender å manipulere, står tilbake og opp gir barnet et bredere perspektiv på problemet før ham og, til slutt, når hans arbeid er gjort, blir barnet belønnet med en gigantisk kunstverk som kan holde sammen som lenge han vil ha det til.

Goodnight Moon Floor Puzzle

Dette jumbo etasje puslespillet fanger fullt magien og lurer på dette klassiske barna godnatthistorie. Det er en flott første puslespill. Består av 35 store biter som passer sammen til et bord som er 18 inches med 35 inches, er denne leken passer for barn i alderen 3 til 6. En ekstra bonus --- det lyser i mørket og vil sakte lyse opp et barnerom med trøstende og kjente ting fra historien.

Skeleton Gulv Puzzle

Laget av 15 stykker av høy kvalitet mykt skum, barna skal ha et vindkast å sette sammen denne pedagogiske etasje puslespillet, som er fire meter lang og like stor som en gjennomsnittlig barnet når det er ferdig. Barna vil lære viktige bein i kroppen (deres korrekte navn er oppført på esken) som de setter skjelettet sammen og de kan til og med legge seg ned på den når den er ferdig. Det er også en morsom propell som skal brukes til arkeologiske grave parter, vitenskap prosjekter og Halloween hjemsøkte hus.

Alphabet Train Floor Puzzle

Den Melissa og Doug barnas leketøy linje har en rekke interessante gulv puslespill og Alfabatet Train Set er en av de beste for yngre barn som er bare å begynne å lære seg bokstaver. Utformet med solide, laminert papp og høy kvalitet grafikk, er denne 28-brikke puslespill for barn 3 og eldre. Den endelige puslespillet måler 24 inches med 36 inches og funksjoner lunefull detaljer for bokstav og tog-elskere alike.

Crocodile Creek Dinosaur Floor Puzzle

Preschool ungene elsker denne allsidige gulvet puslespillet. Dens brikker kan brukes til å danne enkelte dinosaurer samt ett ekstra stort puslespill med alle de store øgler. De 36 brikkene er laget av slitesterk, glatte papp og formet for å tåle røff lek. Alt passer lett i en matboks-stil bæreveske, så plukke opp og reiser er aldri et problem. Crocodile Creek tilbyr også en lignende gulv puslespill med biler.

Giant Rundt Farm Floor Puzzle

Den Around the Farm gulvet puslespillet er en flott første oppgave for barna fordi den 36-tommers runde, skum leketøy også fungerer som en myk, solid spiller matte. Med stort dyr-formede stykker som dukker inn og ut, hjelper dette rundskrivet puslespillet barna lære om romlige relasjoner med brikker som er enkle å knipse sammen og trygt for barn. De lyse fargene er uimotståelig for smårollinger, og en tilpasset bæreveske gjør rydde opp og lagring til en lek.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker en gass r / c bil
 • hvordan å lage en glassfiber cowlen
 • hjemmelaget marmor kjøre
 • hvordan du slår en spinning toppen
 • pedagogisk gaver for en fire år gammel gutt
 • hvordan å lage en kite som fungerer
 • hvordan gjøre modelleire lett
 • hvordan finne en dukke mold nummer
 • ilden farer av en enkel bake ovn
 • hvordan å lage en ballong drevet modell bil
 •