elektrisk kraft biler for barn

elektrisk kraft biler for barnElektrisk kraft biler er en morsom måte for barn å utvikle øye-hånd koordinasjon som de lærer hvordan starte, akselerere, styre og stoppe deres elektriske biler. De fleste elektriske biler for barn er laget med arbeidslys og realistisk bil lyder. Noen elektriske biler kan nå hastigheter på opptil 5 km /h, men er fortsatt trygt nok for barn så unge som to år.

Groupe Berchet

Groupe Berchet er et fransk leketøysprodusenten startet i 1985. Groupe Berchet elektriske kraft biler for barn er kjent for sin likhet til virkelige eksotiske biler. De fleste power biler er utstyrt med enten 6-eller 12-volts elektriske motorer, og kan variere i hastigheter 2-5 miles per time. Den Groupe Berchet elektriske biler kan innkvartere barn opp til 65 kg og er passende for alderen 2 til 5. Ride-ons kommer i en rekke av look-alike bil produsenter, som Ferrari, BMW, Jaguar, Lamborghini, Porsche og Mercedes. I 2010, Groupe Berchet ride-on elbiler varierte i pris fra $ 350 til $ 750.

Fisher Price

Fisher Price, et velkjent leketøy og spill produsent hovedkvarter i East Aurora, New York, har elektrisk kraft biler egnet for barn 1 til 2 år gammel, og de passer for 2 til 6 år -åringer. Mesteparten av elektrisk kraft biler for yngre barn, som Fisher Prisene kaller "fase 2 uavhengige" drivere, er 6-volt, mens biler for de eldre barna er 12-volt. Stage 2 uavhengige kjører biler kan oppnå en maksimal hastighet på 2 miles per time. Den 12-volts biler har hastigheter mellom 2. 5 og 5 miles per time. 2010 priser varierer fra $ 150 til $ 430, avhengig av spenning.

MicroMotorX

MicroMotorX Inc. , som ligger i City of Industry, California, selger engros-og detaljhandel spesialitet el-drevne sitte på biler for barn. De selger en rekke stilarter av virkelige biler, som Ferrari og BMW, og selv en 1930 Classic MG motorcar. Alle MicroMotorX sine elektrisk-drevne biler kommer komplett med arbeider frontlykter og lyder, og er utstyrt med enten 6-eller 12-volts batterier. De fleste av selskapets ride-on biler oppnå hastigheter på opp til 3 miles per time. 2010 salg prisene varierer fra $ 100 til $ 200.

INJUSA

INJUSA er en spansk leketøy selskap som opprinnelig spesialisert i metall sykler og trehjulssykler i 1940-årene. Dag INJUSA er verdens ledende produsent av kit-formatert batteridrevet kjøretøy. Deres elektriske biler kommer med enten 6-eller 12-volts batterier, og kan reise hastigheter på opp til 4,33 miles per time. INJUSA's elektrisk-drevne biler er egnet for barn så unge som to år. E-post sales@injusa. com for en prisliste.

Andre artikkelen

 • ultimate humle informasjon
 • ideer for en vegg dukke display
 • Hvordan kan jeg finne unike leker for barna?
 • hvordan å bruke lego mindstorm
 • hva er noen praktiske og upraktiske bruker for dumt putty?
 • gjøre det selv medarbeidersamtaler for barbies
 • å fly en picooz fjernkontroll helikopter
 • hvordan bygge en leke vogn
 • hvordan å trekke en kinesisk dukke
 • Ben 10 Omnitrix triks
 •