lego Technic ideer

lego Technic ideerDu trenger:
2 stk 1/2-inch med 2-tommers lager trelast, 3 meter lang
. 2 stk 1/2-inch med 2-tommers lager trelast, 2 meter lang.
Bordsagen med kappanlegg.
Carpenters "lim.
Bormaskin, 1/8-tommers diameter, forsenke og 1/2-inch diameter bit.
Skrutrekker.
1 boks 3/4-inch skruer, 1/4-tommers diameter.
1/8-tommers tykke kryssfiner underlag, 2 meter med 3 meter.
4 stk 2-tommers med 4-tommers lager trelast, 2 meter lang.
8 vogn bolter, 1/2-inch diameter.
16 fender skiver, 1/2-inch diameter hull.
8 låseskiver.
8 eikenøtt nøtter.
1/2-inch diameter pipenøkkel.
Sandpapir.
Klar akryl behandling av trevirke.
Sand eller andre sand-liknende substitutter.

Fra broer til gravemaskiner til mekaniske roboter, kan du bygge miniatyr versjoner av virkelige arbeidet maskiner med Lego Technic's linje. Først introdusert på slutten av 1970-tallet, den Lego teknisk sett er konstruert fra en serie av stenger, Lego, pinnebolter og andre små deler, og kan inneholde mer komplekse elementer, slik som tannhjul og makt funksjoner. Eske Lego sett med instruksjoner kan kjøpes fra din lokale Lego forhandler, eller du kan lage noe nytt selv.

Bridges

Flytt grensene til fantasien din og se hvor lenge en bro du kan bygge med Lego Technic deler. Stengene og pigger i Lego Technic linjen kan brukes til å konstruere en rekke bro typer, fra truss broer til enkle buer. Gjennom konstruksjon, test din bro med bil eller tog for å sikre at det forblir stabilt, spesielt hvis du tar bilder for en lengde mer enn et par meter.

Kjøretøy

Fra biler å kraner til helikoptre, kan Lego Technic brikker brukes til å konstruere kjøretøy med arbeidende del. Et tannhjul lagt til et helikopter kan snu bladet, og med litt arbeid, kan en kran gjøres for å jobbe med en bryter eller en enkel wiretrekk system. Med Lego Technic, kan du selv legge suspensjonen til den bilen du bygger slik at den ikke vil falle fra hverandre på ulendt terreng.

Power Funksjoner

Gjør Lego Technic bilen inn i en fjernstyrt all-terrain vehicle ved å legge en makt-funksjon. Power-funksjonen elementer kommet med i noen Lego Technic boks sett. De kan imidlertid også legges til eksisterende elementer. Ved hjelp av en motor, batteri og noen form for kontroll, for eksempel en bryter eller RC håndsett, kan du lage en bil gå, styre en bulldoser eller ta en annen skapelse til liv.

Mindstorms

Bruk Lego deler i sammen med Lego Mindstorms elementer for å skape roboten i fremtiden. En programmerbar sett av Legos, har Mindstorms en mikrodatamaskin murstein som kan brukes til å gjøre nesten hva som helst. Bygge en fungerende robot, en interaktiv dyr eller en fungerende maskin, eller skriv en av Lego selskapets mange konkurranser, som den for robotarmer.

Andre artikkelen

 • hjemmelaget conga trommer
 • hvordan å lage en dukke for barna
 • hvordan å identifisere gjenfødt dukker
 • hvordan å sette sammen en diy Rubiks kube
 • hvordan å lage en spotte lekebil
 • hvordan å lage en lego skyte kanon
 • hvilke farger er i en 8 pack fargestifter?
 • hvordan å montere rc helikopter kniver
 • Michigan barna lego bygning klubber
 • hva er de forskjellige typer rc elektriske motorer?
 •