stranden tema dekorere tips og ideer

stranden tema dekorere tips og ideerdekorere med en strand tema vanligvis betyr at du vil at stua skal føle casual, avslappet og innbydende. Beach-tema innredning kan inneholde en enkel strand hytte føler, palme motiver, nautiske detaljene, skjell eller en frodig, tropisk preg. Velg en bestemt type stranden dekor basert på fargene, bildene og ser du liker, eller dekorere hvert rom i huset med en annen ta på stranden temaet.

Farger

Bruk en myk, naturlig fargepalett for å skape en myk atmosfære typisk for stranden. Mykt kremer eller lys beige som etterligner fargen på sanden arbeider på veggene, møbler og sengetøy for å holde hele rommet følelsen lys og luftig. Coral, lys rosa skjell, sjø skum grønt, himmelen blå, turkis og aqua legge til karakter og farge samtidig med stranden temaet. Rød, blå og hvit jobbe i et maritimt tema rom. Bright orange, gul og fuksia er ideelle hvis du ønsker en lysere, tropisk preg.

Møbler

Komfortable møbler er avgjørende i en strand-tema hjemme. Kurvmøbler arbeider i et soverom, hi, spisestue eller stue. Bare legge til et glass topp til spisebord og legge beach-tema og sofaputer til stoler og sofaer. Hvit eller lys farget tre med en eldet utseende er et annet alternativ. Bruk lyse, nøytrale farger for sofaer, stoler og andre store stykker. Slipcovers er ideelle som de passer inn med en uformell, komfortabel stranden føler.

Linens

Sheer hvite gardiner over enkle nyanser er ideelle for vinduet behandlinger å fortsette en lys, luftig følelse og fortsatt tillate for personvern og lysstyring. Bruk maling på veggene, eller setter opp horisontale parti med en eldet utseende. Sengetøy bør være myk, behagelig og nøytral med mindre du vil ha et dristigere utseende. Puter, kan tepper og sengetøy med lyse tropiske skjermer, delfiner, palmer, skjell, fyrtårn, seilbåt eller bilder av stranden.

Tilbehør

Accessories vil trekke opp hele rommet eller huset sammen. Seashells arbeidet med mange andre materialer og elementer i nesten alle rom i huset. Fyll glass krukker, vaser, boller eller andre beholdere med skjell, sand dollar og sjøstjerner. Lanterner, glass lamper og skygge boksene er andre måter å vise skjell. Lim dem til bilderammer, skuffer eller annet tilbehør hvis du ønsker å lage ditt eget tilbehør. Bruk havet glass hvis du ønsker noe annet fra skjell.Turn gamle biter av trevirke til pynt dersom du ønsker å gjøre det se ut som rekved. Hang et stort fiskegarn på en vegg med et skip hjul, anker, drivtømmer eller andre stranden eller nautiske tilbehør. Hang bilder med bilder av stranden, fyrtårn eller seilbåt, eller rammen din favoritt familieferie bilder fra stranden.hvit eller kremfarget stearinlys legge subtile eleganse til din strand-tema innredning i kombinasjon med sand og skjell. Legg til sand og små skjell til en glassflaske med en sammenrullet papir bundet med hyssing for å ligne en melding i en flaske. Modell skip innsiden av glassflasker, fyr figurer eller andre vanlige stranden gjenstander er andre alternativer.

Andre artikkelen

 • hjem dekorere ideer på et lite budsjett
 • hvordan få min madrass på gulvet
 • Hvordan kan jeg designe politiet garderober?
 • hvordan å legge tregulv på en vinkel
 • Hvordan dekorere jeg gjøre en stue med en 16-fots veggen?
 • hvordan å henge trerammer
 • hvordan trekk en skapdør
 • online interiør dekorere ideer
 • problemer med gardiner i en liten kjeller vindu
 • hvordan du velger et område rug farge for tregulv
 •