pedagogiske leker og spill for barn

pedagogiske leker og spill for barnAlle barn elsker å leke med leker, og hvis du velger de rette, vil de bli læring som de spiller. Fra babyer til tenåringer, er det leker laget for å lære ferdigheter for den alderen nivået. Velg et leketøy som passer barnets interesse, og du vil gi timer med læring.

Educational Leker for babyer

Alt er nytt for en baby og kan gi pedagogiske erfaringer. For nyfødte, se etter leker i lyse, kontrasterende farger fordi en baby's øyne er ennå ikke klart å se hele spekteret av farger. En aktivitet matte går på gulvet, og har mange ting for barnet å se på og leke med. Det er et godt verktøy for magen tid, noe som hjelper en baby bygge sin nakke muskler. Leker som har speil er også bra fordi babyen kan se på ansiktet hans og ansiktsuttrykk. Men kjøp et speil laget for babyer å unngå farlige brudd. Rangler og andre noisemakers hjelpe barnet å lære årsak og virkning.

Educational Leker for smårollinger

Som babyer blir eldre, trenger de leker som kan hjelpe lærer motoriske ferdigheter. En rullator kan hjelpe en baby vinne tillit hun trenger for å begynne å gå. Eldre småbarn kan lære motoriske ferdigheter og figurer med en figur kube-et leketøy som tillater dem å sette inn biter av forskjellige former i de riktige hullene. Leker som lager musikk kan hjelpe småbarn lære og generere en kjærlighet for musikk. Barn i denne alderen kan spille enkle brettspill, som Candy Land, som underviser farger.

Educational Toys for Kids

Barn på 4-åringen til 9 år gamle serien liker å lære om forskjellige ting . Velg et leketøy som reflekterer hans interesser. Dinosaurer, for eksempel, er populære, så du kan kjøpe dinosaur leker som kommer med informasjon kort. Du kan også finne vitenskapen leker laget for denne aldersgruppen, for eksempel leketøy mikroskop eller teleskop. Leker som lærer et håndverk er også et smart valg-de hjelper praktisere motoriske ferdigheter og oppmuntre til kreativitet. Pokemon-kort er en annen effektiv valg-lærer de matematiske begreper. Du kan kjøpe klassiske spill for barn, som Sorry, som lærer å telle og sportsånd.

Educational Leker for Pre-Teens

Pre-teens kan nyte leker som tillater dem å lage vitenskapelige eksperimenter, for eksempel et kjemisett laget for barn. De kan også dra nytte av små Lego-klosser, noe som tillater dem å bygge komplekse strukturer og forbedre kreativitet. Crafting leker er også populært med denne aldersgruppen-de liker å lage ting. Velg leker som du kan bruke på nytt, for eksempel en veving vevstol eller maling. En konkurransedyktig og morsomt spill for pre-teens er Yahtzee, som hjelper undervise telling og matematiske ferdigheter.

Educational Leker for tenåringer

For tenåringer, kan tradisjonelle leker virke babyish. Se etter PC eller videospill som bidrar til å forbedre ordforråd, få dem klar for Lø Du kan også gi spill de kan spille som en gruppe, slik som Pictionary eller Scattergories.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre rc frontlykter
 • pedagogiske leker og spill for barn
 • ballongen bil ideer
 • g.i.
 • hvordan du kan lage din egen detektiv kit
 • Hvordan vite når du kjøper antikke leker
 • hva er farene ved helium ballonger?
 • Michigan barna lego bygning klubber
 • hvordan å lage en lego tog tabell
 • hvordan å bygge en stor lego piratskip
 •