hvordan du gjenoppretter karusellen hester

hvordan du gjenoppretter karusellen hesterCarousel hester er et fast innslag i hvert fornøyelsespark eller fylke rettferdig. De gir underholdning for barn, så vel som for voksne. Hester er festet til stolper og, som den karusellen beveger seg i sirkler, flytter de opp og ned for å simulere ridning. År med slitasje kan gjøre karusell hester vises shabby og de vil etter hvert må gjenopprettes. Heldigvis, kan du gjenopprette hestene til en like ny utseendet hvis du tar deg tid til å gjøre det ordentlig

Du trenger:.
Kamera
. Akrylmaling i matchende farger på hester.
Gallon akryl klarlakk.
Skrutrekker.
Kjemisk maling stripper.
Gummihansker.
Vernebriller.
Bucket.
Flere filler.
Fine stritter tannbørste.
Tre eller glassfiber sparkel.
Fine sandkorn sandpapir.
Alle formål maling primer.
Mellomstore pensel.
Små detaljer pensel.


en.
Ta flere bilder av hver karusell hest å gjøre det lettere å matche maling. Besøk hjemme senter og kjøpe små beholdere med akrylmaling i de opprinnelige fargene i hester, og en gallon med akryl klarlakk.
to.
forsiktig lirke ut glasset øynene ved å bruke en liten flat skrutrekker. Stopp og vri et øye frem og tilbake om det er vanskelig å fjerne. Fortsett med skrutrekker og spreller metode for å fjerne alle glassøyne.
Tre.
Les instruksjonene på emballasjen til den kjemiske stripper. Vær nøye med å følge alle forholdsregler.
Fire.
Ta på vernebriller og hansker deretter bruker kjemiske stripper per produktet retninger. La stripper til å sitte for tiden anbefalt.
fem.
Ta på malingen på hesten ved å forsiktig ved å gni den med gamle filler. Ta en fin stritter tannbørste og forsiktig fjerne gammel maling av rygger eller detaljerte områder på karusellen hesten.
6.
Fyll opp en liten bøtte et par inches med mineral brennevin. Senk et håndkle inn i mineral brennevin og litt vri ut overflødig fuktighet. Tørk av hele området av hesten ned med håndkle for å fjerne alle spor av gammel maling eller kjemiske stripper. Dette vil sikre at den ferske malingen vil holde. Bruk en frisk håndkle når den første håndkle blir klissete og dekket i gammel maling. La overflaten tørke i 45 minutter.
7.
Se utover karusellen hesten og avgjøre om det er laget av tre eller glassfiber. Bruk en tre eller glassfiber sparkel for å reparere blemishes. Påfør filler til noen hull eller sprekker ved å følge instruksjonene produktet. Bruk fin grus sand papir å glatte noen blemmer.
8.
Bruk en primer på hele flaten med en middels stor pensel og la pelsen til helt tørr. Påfør et lag neste dag.
9.
Se bildet du tok av hesten og maling hele dyret i de opprinnelige fargene med en akrylmaling. La malingen fullstendig tørke i 24 timer og deretter bruke et lag.
10.
Bruk en liten detalj pensel og maling i den fine poeng på munnen, manke og salen.

11.
Les skiltingen til klarlakk produktet og følge dem for søknaden.
12.
Gjenta forrige trinn for alle karusellen hester.

Tips og advarsler


 • Kjøp mangler, er skadet eller ekstra hest øyne fra en taksidermist.
 • Andre artikkelen

 • hva er holdbarheten på alkaliske batterier?
 • hvordan gjøre modelleire lett
 • Michigan barna lego bygning klubber
 • den beste utendørs swing sett med en pjokk sete
 • hvordan gjøre tre hjul
 • diy hengekøyer for lagring av leker
 • hvordan å lage en mini-solar drevet bil
 • hvordan å lage et skip kite
 • nyc lego klubber
 • hvordan du gjenoppretter karusellen hester
 •