get-brønnen gave leker for barna

get-brønnen gave leker for barnaSyke eller skadde barn er ofte bombardert med ballonger, kort, utstoppede dyr og andre get-brønnen gaver. . Leker gjøre stor bli-bra gaver til barna fordi de bidrar til å lindre kjedsomheten forbundet med å være stuck hjemme eller på sykehuset. God get-brønnen gave leketøy krever liten eller ingen anstrengelser på vegne av barnet, gir timer med underholdning og kan spilles med enda mens du hviler i sengen.

Håndholdte elektroniske spill

Håndholdt elektroniske spill gjør utmerket get-brønnen gaver til barna. De kan holde barna opptatt i tilsynelatende uendelige mengder tid, og kan enkelt brukes mens du hviler i sengen. De er små og bærbar og kan tas med til legekontoret, sykehus eller i bilen. Håndholdte video-spillkonsoller kan brukes til å spille et bredt utvalg av spill, noe som øker nytten av denne enheten, og bidrar til å lindre kjedsomheten mens barnet gjenoppretter.

Card Games

Kortspill er interaktive, og kan tas med overalt. En vanlig kortstokk kan brukes til å spille en myriade av spill, men kan ikke vise seg å være en veldig spesiell gave, men spesialitet kortstokker, som er opprettet spesielt for et bestemt spill, lage flotte gaver. "Go Fish" kortstokker kan kjøpes med fisk på kortene. Andre tradisjonelle kid-riktig kort spill, som "Old Maid," selges også i tilsvarende spesialitet dekk.

Coloring Books

Fargelegging bøker gi en kreativ utløp for syke barn, slik at de kan lage bilder som kan gitt til familie og venner eller brukes som dekorasjon i hele rommet sitt. Coloring bøker kan brukes nesten overalt og er enkle å transportere. De kan holde barnet opptatt i sengen, i bilen, på venterom eller nesten noe annet sted. Sørg for å ta noen vaskbare markører, fargestifter eller annen kid-vennlig coloring redskaper med denne gaven.

Puzzles

Puslespill kommer i varierende vanskelighetsgrader og kan gi en kontinuerlig prosjekt for barnet å jobbe med når du gjenoppretter. Puslespill kan settes sammen på et bord i rommet, eller ved sengen. Små oppgaver kan også settes sammen i sengen på en seng brett, noe som lett kan transporteres til andre steder.

Board Games

Brettspill kan gi timer med underholdning og er en interaktiv aktivitet som kan spilles med foreldre , søsken og besøke venner og familie. Hvis barnet er godt nok til å sitte ved et bord eller på gulvet, da nesten alle alderstilpasset spillet vil lage en perfekt gave. Hvis barnet er sengeliggende, så spill som lett kan spilles mens liggende i sengen kan være best. Disse inkluderer Battleship, Mancala, Connect Four, kategorier og Trouble.

Andre artikkelen

 • hvordan å bygge en marmor maskin
 • hvordan finne en dukke mold nummer
 • hvordan du ut om du har funnet en barbie collectible
 • hvordan å sette sammen en rose petal hytte
 • hvordan å lade NiMH-batterier i en rc bil
 • hjemmelaget musikalske sugerør
 • hvordan gjøre rc drift dekk
 • hvordan du styrer en rc helikopter
 • hvordan å programmere en lego mindstorm
 • diy star wars force fx lyssabel
 •