dukker å gjøre for moro skyld eller fortjeneste

dukker å gjøre for moro skyld eller fortjenesteDoll elskere med en kreativ strek og markedsføring kunnskapsrike kan lage dukker for profitt. Hvis bedriften ferdigheter mangler eller du ikke kan finne et marked for dukker, kan du likevel gjøre dem for moro skyld. Doll gjør er en givende hobby for mange og et prosjekt du kan dele med en spesiell ung person.

Paper Dolls

Paper dukkene har eksistert nesten like lenge som papir selv. Kombiner moderne datateknologi med en gammel håndverket å lage papir dukker. Bruke grafisk redigering programmer, for eksempel Photoshop, lage papir dukker og deres tilbehør og klær. Kunstverk kan lages digitalt eller manuelt tegnet, og deretter skannet for å lage et digitalt bilde. Hvis du bruker Photoshop, vil laget funksjonen gjør det enkelt å lage klær av sporing over dukken bildet. Hvert lag kan skrives ut separat. Spesialiserer seg på å lage papir dukker for barn og unge ved å lime inn sin lignelse på forsiden av dukken. Alt du trenger er et digitalt bilde av ansiktet deres og evnen til å bruke et grafisk redigering program.

Klesklype Doll

Klesklype dukker ikke krever noen spesielle utstyr eller dyrt utstyr. Det primære kravet er en fantasi. Disse dukkene er laget av gammeldagse klesklyper, de uten bevegelige deler. Toppen av tre Klesklype har en rund ball for hodet. Hvis du ikke kan finne originale clothespins, craft butikker selger tre klyper som markedsføres spesielt for bruk i håndverket prosjekter. Fordi "hodene" er ganske små, noen håndverkere lim en tre dowel cap på toppen av Klesklype å gjøre hodet. Paint funksjoner til dukken ansikt, vri på en piperenser for armene og bruk biter av stoff og forestillinger å gjøre dukkens klær og lue. Magneter kan legges til dukken rygg. Når du utformer hver dukke, vurdere et tema, for eksempel en brud, brannmann eller sykepleier.

Rag Doll

Raggedy Ann er en amerikansk filledukke tradisjon. Den første Raggedy Ann, tidlig på 1900-tallet, var faktisk en renovert filledukke. Dukken var en slik en hit med den lille jenta som fikk henne at mer Raggedy Anns (og til slutt Raggedy Andy) ble gjort. Hvis syingen ditt talent, og utvikle din egen filledukke skaperverket kan være den ideelle dukken for deg å gjøre. Rag doll mønstre er tilgjengelige på stoff butikker. Dukker kan bli gjort livet-størrelse eller mindre for enklere transport og kosing.

Andre artikkelen

 • hvordan å skifte en cottered sveiv
 • hvordan gjøre tre hjul
 • hvordan å lage en utstoppet bamse
 • dukker å gjøre for moro skyld eller fortjeneste
 • hvordan å lage en mini-solar drevet bil
 • hvordan å lage en lego ball
 • hvordan bygge lego solar biler
 • farene ved lyser i mørket halskjeder
 • Hvordan vite når du kjøper antikke leker
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 •