Hvordan kan jeg installere en stanley bifold speil dør?

Hvordan kan jeg installere en stanley bifold speil dør?Mirrored closet dører dybde og dimensjon til et rom mens de gjemmer seg klær og beskytte dine eiendeler fra støv. Stanley bifold dører er tilgjengelig i rammeløse eller innrammet modeller. Den rammeløse Modellen krever bare en topp spor med bunn pinner mens de innrammede dører har et spor for både topp og bunn. Installasjon av hver modell er lik og kan utføres ved hjelp av vanlig husholdning verktøy

Du trenger:.
Målebånd
. Blyant.
Baufil.
Hammer.
Lodd.
Drill med skrutrekker bit.
Skrutrekker.

Installer Rammeløse Stanley Bifold Mirror Door


en.
Mål bredden av døråpningen. Trekk 1/16-inch. Mark denne målingen på banen for toppen med en blyant. Skjær banen med en baufil om nødvendig.
To.
Skyv dreies inn det første hullet fra kanten av toppen og bunnen av veiledningen døren, døren nærmest jamb. Sett pivot inn det andre hullet fra kanten av toppen av pivot døren, døren nærmest midten av åpningen.
tre.
Monter det øvre sporet med 3 inches klaring mellom den indre kanten av sporet og hyller. Bruk en lodd å sjekke målingen. Heng lodd er streng mot den planlagte plasseringen av innsiden av jamb og måle avstanden mellom strengen og hyller. Merk deg stedet for den indre kanten av banen med en blyant. Mål avstanden fra den indre kanten av trim til merket. Gjenta denne målingen på et annet sted på toppen jamb.
Fire.
Fest det øvre sporet ved å installere skruer med en drill og en skrutrekker bit inn i pre-boret hull i sporet.
fem.
Installer hjørnet braketten ved å justere et nivå mot den siden av jamb og markerer jamb med en blyant. Skyv nivået ned til bunnen berører gulvet, og siden av nivået er mot merket på jamb. Merk deg stedet for utenfor kanten av hjørnet braketten. Juster hjørnet braketten med merket og installere med skruer gjennom de forborede åpning i hjørnet braketten.
6.
Sett snugger skruen gjennom snugger utenfor braketten, gummi støtfanger og inne braketten. Plasser snugger i det øvre sporet mot jamb og skru på plass med en skrutrekker.
7.
Installer døren ved å sette inn og trykke den øverste dreies i den øverste sporet. Plasser bunnen dreies inn i hjørnet braketten.
8.
Juster høyden på døren ved å vri den øverste pivot justeringsskruene.
9.

Juster horisontal justering ved å flytte hjørnet pivot lenger, eller nærmere, til jamb. Trekk på plass.
10.
Installer trekker gjennom pre-boret åpning i speilet eller i trekk posisjoner i midten av døren. Skyv skruene gjennom de forborede åpninger for trekker og stram med en skrutrekker.
11.
Installer skapet guider for doble dører ved å feste på innsiden av dørene med skruer gjennom pre-boret hull. Stram med en skrutrekker.

Installer ramme Stanley Bifold Mirror Door


en.
Mål bredden av døråpningen. Trekk 1/16-inch. Mark denne målingen på banen for toppen og bunnen med en blyant. Kutt spor med en baufil hvis de ikke passer.
To.
Skyv dreies inn det første hullet fra kanten av toppen og bunnen av veiledningen døren, døren nærmest den jamb. Sett dreies inn det andre hullet fra kanten av toppen av pivot døren, døren nærmest åpningen. Sett inn en pivot i bunnen av pivot døren. Trykk tappene på plass med en hammer.
Tre.
Installer det øvre sporet med 3 inches klaring mellom den indre kanten av sporet og hyller. Bruk en lodd å sjekke målingen. Heng lodd er streng mot den planlagte plasseringen av innsiden av jamb og måle avstanden mellom strengen og hyller. Merk deg stedet for den indre kanten av banen med en blyant. Mål avstanden fra den indre kanten av trim til merket. Gjenta denne målingen på et annet sted på toppen jamb.
Fire.
Fest det øvre sporet ved å installere skruer med en drill og en skrutrekker bit inn i pre-boret hull i sporet.
fem.
Plasser et nivå vertikalt mot den siden av jamb mot ytterkant av det øvre sporet. Marker jamb og flytte nivået ned til den nederste kanten er på gulvet og siden av nivået er på linje med merket på jamb. Merk av plasseringen fra kanten av nivået på gulvet. Rett inn bunnen sporet med merker og installere med skruer gjennom de forborede åpninger i sporet.
6.
Sett snugger skruen gjennom snugger utenfor braketten, gummi støtfanger og inne brakett . Plasser snugger i det øvre sporet mot jamb og skru på plass med en skrutrekker.
7.
Installer døren ved å sette inn og trykke den øverste dreies i den øverste sporet. Plasser bunnen dreies inn i bunnen sporet. Løft opp på døren med den øverste dreies justert i det øvre sporet. Rett inn bunnen dreies i sporet på bunnen sporet og senk døren inn i sporet.
8.
Juster høyden på døren ved å vri på pivot justeringsskruene i det øvre sporet.
9.
Juster horisontal justering ved å vri bunnen pivot justeringsskruene.
10.
Installer trekker gjennom pre-boret åpning i speilet eller i trekk posisjoner i midten av døren. Skyv skruene gjennom de forborede åpninger for trekker og stram med en skrutrekker.
11.
Installer skapet guider for doble dører ved å feste på innsiden av dørene med skruer gjennom pre-boret hull. Stram med en skrutrekker.

Andre artikkelen

 • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
 • gutter bed room ideer
 • hvordan å male et rom i 3d
 • farer av halogen belysning
 • hvordan du installerer lokke vinyl fliser på gulv
 • rug maleri ideer
 • liten plass dekorere ideer bilder
 • kjøkken ideer og gulv
 • hvordan du velger en aksent vegg å male i et rom
 • barbie room decor spill
 •