nyc lego klubber

nyc lego klubberDu trenger:
Long, tykke pinner
. Lille nålene.
Clear polyester tråd.
Broderi tråden.
Saks.
Polyester fylle.
Fabric maling.
Wire hund pensel.
Fake pels.
Felt.

LEGO ® s har vært populære siden oppfinnelsen sin 80 år siden i et dansk tre butikken av snekkeren Ole Kirk Christiansen. Selskapet som produserer LEGO ® leker, LEGO ®-konsernet, ble grunnlagt i 1932 og drives fortsatt av Christiansen barnebarn, Kjeld Kirk Kristiansen. Det er nå en global virksomhet og verdens femte største leketøysprodusent.

Det kommer ikke som noen overraskelse, med populariteten av LEGO ® s, at klubbene har dukket opp over hele kloden. New York er ikke noe unntak. Foruten den offisielle LEGO ® Club, med flere kapitler i området, er det to andre store klubber verdt å merke seg. Disse gruppene fokus på konkurranser sentrert om å bygge nasjonale landemerker, robotikk og tog.

Offisiell West New York LEGO ® Club

Den offisielle LEGO ® Club reiser "en morsom tid" til et helt nytt nivå med deres i butikken lekeområder. Lokale klubbmedlemmer, deres familier og walk-in gjester kan delta i hands-on spiller på Living Room i midten av butikken, så vel som i egne barn og voksen områder. Butikken er organisert slik at hver spiller området er definert av en bestemt innredning.

The Pick-A-Brick vegg funksjoner bulk binger, der LEGO ® brikker er sortert og solgt av størrelse, form og farge.

The LEGO ® Store
Palisades Center
3462 Palisades Center Drive
West Nyack, NY 10994
(845) 358-2222
butikker. lego. com /en-us /Westnyack /LandingPage. aspx

First LEGO ® League Junior First LEGO ® League

The Forrest Hills First LEGO ® League Junior First LEGO # xAE; League fremme vitenskap lete-og teknologi gjennom robotikk konkurranser. Hvert år, er team valgt i både voksen og junior konkurranser. Lagene er valgt av trenere og teamet størrelse er basert på antall søkere. Hvert lag får åtte til 10 uker å designe et prosjekt basert på årets tema. Tidligere temaer inkluderer "Nanoteknologi: Virus og Bakterier," og "fornybar energi. "

Den årlige konkurransen starter ut med forskning og ender med en robot-drevet etableringen laget av LEGO ® s. Lagene kan kjøpe byggesett av klubben. Den vinnende etableringen er vurdert på hvordan lagene nærmet sin misjon, designprosessen, hvor vellykket roboten var i å utføre sine tildelte oppgaver og til slutt, hvor godt teamet jobbet sammen. er

Selv om den endrede møtetidspunkter og steder gitt privat til medlemmer, konkurransene er åpne for et fellesskap publikum.

Forrest Hills First LEGO ® League
Forest Hills, 11375 NY
foresthillslego. com foresthillslego. blogspot. com

LEGO ® Brukere av Central New York

LEGO ® Brukere av Central New York, LUCNY for kort, er en voksen fan klubb for LEGO ®-entusiaster. Medlemmer møtes for å diskutere deres felles interesse i LEGO ® s, dele tips og samarbeide om prosjekter. Deres hovedfokus er å bygge togsett helt ut av LEGO ® s, som de deretter vise på toget viser. Men, de også nyte bygge technic (robot), statisk (fast) og kinetisk (bevegelse) oppfinnelser. Team medlemmene stiller ut sine kreasjoner på messer og messer.

Medlemskap og klubbmøter er private. For å bli med LUCNY, besøk deres hjemmeside på lucny. org og fyll ut det elektroniske skjemaet medlemskap, eller stoppe ved standen deres, rettferdig og handel viser steder og tider er oppført på hjemmesiden deres.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en lego ball
 • hvordan gjøre tre hjul
 • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
 • hvordan å lage en hvit skjegg
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 • diy star wars force fx lyssabel
 • hvordan å skifte en cottered sveiv
 • hvordan bygge lego solar biler
 • hvordan å montere rc helikopter kniver
 • nyc lego klubber
 •