hvordan bygge lego solar biler

hvordan bygge lego solar bilerSolenergi er en stadig mer populær idé, og en som er bare en veldig kul og kunnskapsrike konsept. Varme og lysenergi fra solen er stadig flyr mot planeten vår, så vi har bygget enheter-solcellepaneler-noe som igjen at energi til elektrisitet. En flott måte å eksperimentere med solenergi er å lage en LEGO soldrevne bilen. Hvis du har en solenergi panel, er kunsten kabling den til en LEGO motor for å lage en bil kjøre. Dette er ikke vanskelig, men krever litt ekstra arbeid

Du trenger:. .
LEGO klosser
LEGO Technic stykker.
4 LEGO hjul.
LEGO motor.
LEGO solar panel (ekstrautstyr).
LEGO strømkabel.
Wire cutters (valgfritt).
Elektrisk tape (valgfritt).

Bygg en LEGO-bil


en.
Bygg understell for en bil ut av LEGO-klosser. Du kan gjøre det uansett størrelse eller form du velger, men sørg for å inkludere et sted å montere motor og solcellepanel, samt bygging poeng for aksler å feste.
To.

Koble et dekk til en Technic stang. Bruk en stang som er lang nok til å passe gjennom bilen med ekstra lengde til å feste hjul på hver ende. Gjenta for å lage to hjulakslene.
Tre.
Tråden én aksel halvveis gjennom kabinettet, og monter en Technic gear til stangen inne i bilen. Dette utstyret vil bli stasjonen gir for bilen.
Fire.
Skyv begge aksler hele veien gjennom bilen, og deretter legge de resterende hjulene. Test bilen for å sikre at hjulene ruller fritt, men er ikke for løst.
Fem.
Fest et gir til LEGO motor, og fest deretter motoren til chassiset, slik at motorens gear maskene med stasjonen gear.
6.
Koble en LEGO ledningen til motoren, og la den andre enden løs, men henger ut av bilen.
7.
Monter solcellepanelet på bilen din. Du må peke solceller oppover for å samle solenergi stråler. Kontroller at du kan få tilgang til ledninger eller LEGO koblingspunkt på solceller, slik at du kan koble solcellen til motoren.
8.
Koble LEGO ledningen til solcelleindustrien. Hvis du bruker en LEGO merkevare solcellepanel, fest hengende ledning fra motoren til solcelleindustrien på metal tilknytningspunkt. Hvis du bruker et solcellepanel som ikke kan kobles til LEGO motor med LEGO wire, lese instruksjonene nedenfor.

Kable en Solar Panel til en LEGO Motor


en.
Vi snakker en LEGO-ledning som du ikke vil bruke igjen. Pass på at denne ledningen ikke er koblet til strømnettet eller komponenter.
To.
Skjær en av murstein kontaktene av enden av ledningen, og delt ca 1 cm av wire .
tre.
Strip ca 1 /2 tommers av wire, utsette kobbertråd. Plasser kablet murstein på bordet slik at ledningene peker mot deg.
fire.
Sett på venstre kabelen til den røde eller positive lede på solceller. Vri de to ledningene sammen, og vikle forbindelsen i elektrisk tape. Gjenta for den rette ledningen til svart eller negative.
Fem.
Fest murstein kontakten på solcellepanel til murstein kontakten på motoren din, eller de hengende bly og test at tilkoblingen fungerer.

Tips og advarsler


 • LEGO merkevaren solceller er tilgjengelig som en del av Elab Renewable Energy Set. De kan bli funnet separat på nettet eller gjennom LEGO's Education nettsted under Ressurser.
 • Vær forsiktig når du klipper elektriske kabler og ledninger. Berør aldri en utsatt wire som er festet til en strømkilde av noe slag.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skifte en cottered sveiv
 • bøker om landhandel antikviteter
 • hvordan å reparere og fikse et ødelagt Zhu Zhu kjæledyr
 • hvordan å lade NiMH-batterier i en rc bil
 • diy star wars force fx lyssabel
 • hvordan gjøre tre hjul
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 • hvordan å lage en hvit skjegg
 • hvordan å lage en mini-solar drevet bil
 • hvordan å lage en gammeldags hickory plystre
 •