hvordan å reparere et flott dyr

hvordan å reparere et flott dyrDu trenger ikke å kaste bort et elsket plysj leketøy bare fordi det har opplevd en ulykke eller ser slags gamle. Selv om du ikke er veldig utspekulerte fleste barn --- til og med noen voksne-ville bli lykkeligere med en reparert gammel venn heller enn å ikke ha leken i det hele tatt. Bruk noen av følgende tips for å hjelpe deg å reparere en plysj leketøy før du gir det opp til papirkurven bin

Du trenger:.
Lange, tykke pinner
Små nåler.
Clear polyester tråd.
Broderi tråden.
Saks.
Polyester fylle.
Fabric maling.
Wire hund pensel.
Fake pels.
Felt.


en.
Sy dratt sømmene sammen igjen. Dette er den vanligste typen av skade på et elsket plysj leketøy som er også den enkleste å gjøre selv om du ikke er en syerske. Bruk en tykk eller sterk nål for store utstoppede leker, bruke en tynnere nål for små. Sy sømmene tilbake sammen med en klar polyester tråd med en knute i enden. Push din tredd nål gjennom innsiden av rip slik at knuten vil ende opp på innsiden. Trekk nålen gjennom den ene siden av rive og tilbake gjennom den andre siden; trekk på p slik at de to partene kommer sammen. Fortsett til hullet er lukket og feste de resterende tråden så nær plysj dyret som mulig. Hvis dyret er den hårete typen, gre gjennom pelsen for å dekke dine masker. Sørg for å presse noen trengsel stuffing tilbake i leken mens du syr.
To.
Børst klumpete eller sammenfiltret pels med en wire hund børste. Vær veldig forsiktig og gjøre små områder av gangen for å se om dette vil perk opp pelsen. Plasser plysj leketøy i tørketrommelen på lav innstilling i fire til fem minutter å re-fluff.
Tre.
Skift eller legge til nye stuffing å gi kosedyr en pick-me-up å gjenopprette chubbiness når stuffing går flatt eller klumper opp. Åpne en side søm og legge polyester fyll eller lo sy den igjen. Mange eldre utstoppede dyr er fylt med giftige skum eller plast, i henhold til Bobvila. com. Hvis du skal passere langs den elegante dyret til et lite barn vil du kanskje vurdere å erstatte den gamle stuffing.
fire.
Bruk biter av filt eller syr på nye funksjoner som et øye, nese og munn hvis de mangler. Prøv ditt beste for å matche farger og tekstiler når det er mulig. Dersom plysj dyr som trenger mending har sydd trekk, erstatte dem med broderi tråd. Lag en opp-ned trekant for nesen og en invertert Y under nesen for å gjøre en munn. Gå til en hobbybutikk eller håndverket avdeling i et varehus for å finne en rekke øyne som kan legges hvis leken er mangler et øye. En halvmåneformede rødt stykke filt kan brukes til å lage en tunge hvis nødvendig. Du kan også bruke stoff maling til å male på noen egenskaper som er nødvendige.
Fem.
Match noen mangler pels eller stoff så nært som du kan til den opprinnelige med nytt materiale. Hvis den utstoppede dyret blir loslitt i flekker, hot-lim eller sy i en knall rød pels hjerte til å dekke opp området om nødvendig. Noen ganger må du bruke litt fantasi som mangler brikker og være kreativ, du eller barnet ditt kan elske resultatet
.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en utstoppet bamse
 • bøker om landhandel antikviteter
 • hvordan å lage en goth dukke collectible
 • hvordan å lage en lego ball
 • hvordan å reparere og fikse et ødelagt Zhu Zhu kjæledyr
 • hvordan å lage en gammeldags hickory plystre
 • hvordan å lade NiMH-batterier i en rc bil
 • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
 • hvordan å lage en hvit skjegg
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 •