Hvordan vite når du kjøper antikke leker

Hvordan vite når du kjøper antikke lekerInnhenting leker fra svunne dager er en fin måte å nyte litt nostalgisk øyeblikk og kontakt med barna eller barnebarna. Noen ganger samlere kommer over et leketøy på et loppemarked eller i en butikk, og lurer på om det er et gammelt eller en reproduksjon. Selv om det kan ofte være vanskelig å se ved første øyekast, er det flere ting å se etter når du handler for antikke leker. Hvis du gjør din forskning på forhånd, eller er i stand til å ta med en web-aktivert smart telefon, vil du ha alle de ressursene du trenger for å godkjenne en antikk leketøy for hånden. Fra dukker til tog, biler til bamser, antikke leker kommer i alle former og størrelser er svært inndrives,
en.
Research lignende leker online før du går shopping for å bli kjent med maker merker og andre funksjoner av lekene. Hvis telefonen din ikke er web-aktivert, eller du vil være i et område med dårlig mottak, er det viktig å ta med visuelle referanser som bilder eller datautskrifter. Hvis du har en web-aktivert smarttelefonen, bruke den til å sammenligne bilde av en kjent antikke fra internett side av en side med leken du tenker å kjøpe.
To.
Søk leken nøye for en maker merke eller datoen som er stemplet, sydd, eller preget. Disse kan være forfalsket, så de er ikke en garanti for autentisitet, men hvis de er virkelig de kan hjelpe styrke verdien av leketøy. Før du kjøper en leke, sørg for at du er kjent med noen forekomster av falske maker merker eller tags.
tre.
Dommer år. De fleste antikke leker mottatt tunge stykket før han ble henvist til glass saker eller butikkhyllene. Antikk leker i mint tilstand er en sjelden finner, men de fleste av dem tid leketøy vil være rustne, bulkete, oppskrapet, revet, eller mangler en del. Hvis leken ser helt nytt, sjansene er det er heller ikke veldig gammel, eller har nylig blitt restaurert. Et gammelt leketøy bør brukes, men fortsatt intakt, med alle originale deler og materialer.
Fire.
Spør forhandleren for sertifikater av autentisitet, takstmenn sertifikat, eller andre papirer som beviser leketøy er en antikk. Hvis du er shopping på et verft salg eller loppemarked, kan disse være vanskeligere å komme med.
Fem.
Husk at hvis avtalen synes for godt til å være sant, er det sannsynligvis. Ikke føl deg presset til et salg for et leketøy av tvilsom alder eller autentisitet, spør om de kan holde leken i 24 timer mens du gjør noen ekstra undersøkelser, eller ringe i en ekspert. Husk at gå bort fra et salg er helt akseptabelt hvis du føler deg ukomfortabel om selgeren eller annen grunn.
6.
Kjøp en prisguide for den typen leker du samler. Disse pris guider er ofte gruppert etter type leketøy, og dekker leker som dukker, tinn leketøy, og utstoppede dyr. Respektert guider er gitt ut under navnet Schroeder og Warman's, men det er en rekke av disse typer bøker som dekker alt fra leker knyttet til annonsekampanjer til Lionel merkevaren leketøy tog til porselen dukker. Kontroller at guiden valgte ble publisert i løpet av de siste årene for å sikre at priser og annen informasjon er up-to-date. Disse bøkene gjør gode visuelle referanser, og vil også bidra i pruting for en bedre pris med selger.
7.
Inspiser leketøy for tegn til reparasjon eller restaurering. For dukker eller klut leker, nøye sprakk porselen som kan ha blitt limt sammen igjen, parykker som ser litt for ny, eller klossete sy /patcher. For tinn leketøy, sjekk for å se om det er bulker som har blitt hamret ut, slipes områder hvor rust kan ha blitt pusset bort, eller erstattes hjul.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan bygge din egen rc lastebil spor
 • hvordan å lage en gammeldags hickory plystre
 • Hvordan vite når du kjøper antikke leker
 • hvordan å reparere et flott dyr
 • hvordan du gjenoppretter Tonka lastebiler
 • hvordan å lage en utstoppet bamse
 • hvordan bygge lego solar biler
 • nyc lego klubber
 • bøker om landhandel antikviteter
 • farene ved lyser i mørket halskjeder
 •