keramiske & tregulv ideer

keramiske & tregulv ideerDen type gulv du velger har en stor innvirkning på det generelle utseendet på et rom. Gulvet er en stor funksjon, tar opp en stor mengde visuell plass. Selvfølgelig er gulvet også en funksjonell funksjon, og bør være slitesterke og lette å vedlikeholde. Tre og keramiske tilbyr et bredt spekter av vakre, holdbare gulv alternativer å innlemme i de fleste noen design ordningen.

Keramisk Kjøkken Gulv

Ved hjelp av keramiske fliser på kjøkkenet er et holdbart gulv alternativ for en så høy gjennomgangstrafikk. Innglassing gjør keramiske fliser fuktbestandig, flekk-motstandsdyktig og lett å vedlikeholde. Du kan velge mellom blank eller matt finish i en nesten endeløs rekke farger for å skape solid, mønstret eller aksent gulv design.

Sklisikre Baderom Fliser

teksturert, sklisikre fliser gjøre et trygt alternativ for baderomsgulv , særlig rundt badekar og dusj områder. Keramiske fliser er populært valg for badegulv grunn av sin holdbarhet, enkelt vedlikehold og fukt-motstand.

Mosaikk

For et gulv som er din og din alene, mosaikker skape virkelig unike gulv for entryways, spiserom, foajeer, spa, kjøkken, bad og terrasser. Ofte laget med små keramikk eller porselen fliser, kan mosaikker også bruke uregelmessige former og størrelser av keramiske, porselen, glass, stein eller til og med funnet eller ødelagte gjenstander for større design variasjon.

Borders og Accents

Keramiske fliser gir en endeløs rekke av grensen og aksent alternativer. Farge eller mønster fliser kan være utblandet i hele en keramisk gulv, eller brukes til å lage grenser rundt omkretsen for økt interesse.

Heltregulv

Great for høyt trafikkerte områder, heltre gulv er de mest holdbare tregulv alternativer. De kommer i hardtre eller mykt tre arter i en rekke korn og utførelser.

Parkett gulv

Rimeligere og enklere å installere enn massivt tre, og tilbyr parkett samme art og finish alternativer som solid tregulv, men bruker en finish tre overflatebelegg kombinert med et lag av nonfinish tre.

Parkett

Som fliser mosaikk, parkettgulv innlemme ulike treslag og korn i unike mønstre og design. De er vakre i gangene, spiserom, foajeer, stort kjøkken eller bad. Parkettgulv kan brukes til et helt rom, eller å lage grenser eller aksenter.

Andre artikkelen

 • hvordan du velger et område rug farge for tregulv
 • tregulv guide
 • hvordan å lage et tregulv ser ut som barn tre
 • hvordan kan jeg lydisolerte min oppe tregulv?
 • hvordan å bruke keramiske gulvflisene avstandsstykker
 • hvordan å koordinere gulvflisene farge og countertops
 • Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett
 • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
 • hvordan farge kork gulv
 • hvordan du installerer lokke vinyl fliser på gulv
 •