beach house gulvet keramiske fliser ideer

beach house gulvet keramiske fliser ideerKeramiske fliser er et utmerket valg for gulvet i en strand huset som det er svært holdbart og ikke flekker eller mugg. Lett å rengjøre og visuelt allsidig, keramiske fliser kan være dyrere å installere, men vanligvis vise seg å bli en mer lønnsom investering. Velger med omhu, og du kan opprette en strand hus gulv som vil imponere dine gjester og stå testen av tid.

Sterke farger

holde til en enkel farge mønster kan passe temaet på en strand huset uten å være estetisk overveldende. Velg ett eller to grunnleggende farger kvadrat flis, husk hvordan resten av huset er innredet. Aqua blues, hvite og kjølige grønne farger vil gi stranden huset en middelhavsfølelse. Unngå farger som rødt og svart, da de kan virke for fiendtlig eller aggressiv for den avslappende atmosfæren i strandområdet. Hvis du velger en farge, fliser på hele gulvet i den fargen. Hvis du bruker to farger, lage en mosaikk mønster på bakken.

Struktur

Et sted mellom ensfargede fliser og designet fliser er strukturert fliser. Ifølge Scrapbook Scrapbook, keramiske fliser er vanligvis enten taktilt eller visuelt. Taktile fliser kan ha reist design eller furet graveringer på dem, mens visuelle fliser er glatt å ta på, men kan synes å ha tekstur på dem på grunn av farger og skyggelegging. Ved hjelp av sammensatte fliser som en aksent stykke på gulvet er en måte å sprite opp utseendet på en solid-farget flisegulv. Alternative glatt, ensfargede fliser med strukturert fliser. Siden folk vil bli gå på gulvet, ikke overdriv det på taktile fliser, siden disse ikke er veldig vennlig mot bare føtter.

Images

Bruk av fliser med bilder på dem kan gi gulvet en personlighet av sin eier og forsterke dekorative temaet av huset ditt. Se etter bilder som sand dollar, palmer, fargerike fisk, ankere, fyrtårn, seilbåt eller skjell. Prøv å velge tre forskjellige bilder av fyrtårn eller fisk og flislegging gulvet med et likt antall hver. På denne måten kan du bryte opp den ensartethet av bilder og gir gulvet litt variasjon. Du kan også velge en farge flis for det meste av gulvet og lå en kant av bildet fliser rundt kanter.

Oppskrifter

Keramiske fliser også kommet i mønstre, for eksempel striper eller prikker. Når man setter et mønster på gulvet, holde det enkelt, eller det vil virke for overveldende. Velg en brikke med en tykk stripe ved siden av en tynnere stripe. Velg farger som er beroligende, som blå eller hvit, eller gi gulvet en pop med en lys gul eller grønn. Hold mønsteret konsistent over gulvet.

Andre artikkelen

 • hvordan du installerer lokke vinyl fliser på gulv
 • kreative ideer for slitte tregulv
 • hvordan farge kork gulv
 • beach house gulvet keramiske fliser ideer
 • hvordan å male gulvflisene
 • hvordan å bestemme gulvbelegg til kjøkkenet
 • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
 • Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett
 • hvordan å bruke keramiske gulvflisene avstandsstykker
 • innlagt tregulv ideer
 •