hvordan å lage en hvit skjegg

hvordan å lage en hvit skjeggNår du lager en drakt, ofte prikken er et skjegg. Enten det er en Santa, Humlesnurr eller Fader Tid drakt, ville ingen av disse mennene vært komplett uten de lange hvite skjegget som synes å symbolisere sin erfaring og visdom. Heldigvis er dette et relativt enkelt tilbehør å gjøre ut av ting du kanskje allerede har hjemme ditt

Du trenger:.
Tykk hvitt garn
. Skuff eller oppbevaringsboks lokk.
Hvit duct tape eller klart pakking tape.
Saks.
Craft kniv (valgfritt).


en.
Vind garnet rundt brett eller lokket, pakke det tett rundt ca 7 til 10 inches av plast. Avhengig av den tiltenkte lengden på skjegget ditt, kan det være lurt å bruke smalere side, eller den lange siden.
To.
Legg en stripe med tape over såret delen av garn, vinkelrett på retning av garnet.
tre.
Skjær gjennom tapen og garn, skaper en ca 1/4-tommers stripe tape som holder toppen av garnet sammen.
fire.
Mål en hyssing til å binde rundt vedkommendes hode. Du bør legge til ca 6 inches til måling av hodet hans for å knytte på skjegget
5
Cut en 16 -. . Til 18-tommers stripe med tape og legg det på tvers arbeidsflaten med den klebrige siden opp. Legg tie strengen over midten av dette stykket, med en enda mengde strengen hengende fra hver kant. Brett dette stykket av duct tape i tredjedeler horisontalt, holde strengen i midten.
6.
Klipp et stykke duct tape ca 4 1 /2 inches bredt, eller bred nok til å dekke munnen med om en ekstra 1 /2 cm på hver side. Dette vil bli den munnstykket.
7.
Tape munnstykket til midten av båndet stripen, slik at to tredjedeler av båndet henger ned fra stripen.
8.
Cut en semi-sirkulære hullet i munnstykket for å passe rundt talerens munn.
9.
Legg 1/4-tommers teipet skjegget stykke over klebrige siden av munnstykket. Curve den 1/4-tommers stykke opp mot uavgjort stripe i hver ende. Deretter ruller den nederste halvdelen av skjegget strimler og trekk den gjennom munnstykket, og trekke alle i garnet gjennom og ned slik at det dekker duct tape under munnen. .
10
Gjenta trinn 1 til 3, men kuttet denne andre skjegget stykket i to vertikalt, slik at det danner to identiske 4 -. 5-tommers side biter
11.
Tape siden stykker til undersiden av tie bånd, og dra garnet opp og over over slipset stripen slik at alle trådene vises på samme side, som dekker så mye av duct tape som du kan. På dette punktet, vil det være et lite stykke duct tape som er eksponert over munnen.
12.
Wrap mer hyssing rundt skuffen eller lokket i en seksjon 1 til 2 inches bred. Dette stykket vil bli dine barten.
13.
Klipp en hyssing og knytte den rundt midten av barten garn bunten, holde alle delene sammen. Skyv barten ut av malen.
14.
Roll et stykke tape klissete-side-out for å takle den barten stykket til toppen av skjegget talerør, slik at knuten du bundet i trinn 13 er sentrert over munnstykket.
15.
Legg hele stykke ut på bordet. Skjær duct tape ut av bunnen av skjegg, så trim og stil skjegget til slik du vil at det skal se ut. For flere stiler, se Resources.

Tips og advarsler


 • Garnet som du gjør skjegget er svært viktig. En tykk chenille garn vil fungere utrolig bra på dette prosjektet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 • diy star wars force fx lyssabel
 • hvordan du gjenoppretter Tonka lastebiler
 • hvordan gjøre tre hjul
 • hvordan å reparere og fikse et ødelagt Zhu Zhu kjæledyr
 • bøker om landhandel antikviteter
 • hvordan å lage en gammeldags hickory plystre
 • hvordan å skifte en cottered sveiv
 • hvordan å montere rc helikopter kniver
 • hvordan å lage en hvit skjegg
 •