tregulv guide

tregulv guideTregulv legger et klassisk utseende til ditt hjem og kan forbedre bruktverdi hvis det gjøres bra. Med så mange tregulv valg er tilgjengelige, kan det synes umulig å velge den rette for dine behov. Ved å ta hensyn til slike faktorer som budsjettet, din pre-eksisterende gulv og personlig smak, kan du ta den riktige avgjørelsen

undergulv og beliggenhet

Før du bestemmer deg på tregulvene til hjemmet ditt, bør du være klar over tilstanden på undergulvet ditt. Underlaget må være flatt og tørt. Hvis det er noen form for råte eller tre parasittangrep du vil ønske å erstatte undergulvet før legging alle tre. Hvis du har et konkret undergulv, sørg for å fylle ut noen sprekker. Hvis undergulvet ikke er riktig for tre, legge ned en ply over området til nivå det. Hvis du har et oppvarmet gulv eller tenkt på å legge varme i gulvet, bør du vurdere å bruke konstruert bord for å hindre knekking. Også, hvis det rommet hvor du ønsker å plassere tregulv er i sørlig vendt rom med vinduer, må du vurdere ekstra varme denne bringer. Et solid bord bør brukes i disse rommene, og bredden bør ikke være mer enn fem ganger tykkelsen av styret for å unngå knekking.

Hvis du har planer om å sette tregulv i et kjøkken eller bad, sørg for å bruke konstruert bord for å hindre skade fra vann lekker og drypper.

Konstruert og Solid Board

Solid Platene laget av et enkelt stykke tre og deres kvalitet avhenger av tre som brukes. Solid brett kan brukes i de fleste rom så lenge det ikke er i en under-bakken rom, en sørvendt rom, kjøkken eller bad. Solid Platene kan pusses over tid, gir større brukervennlighet, og kan gi et mer rustikk utseende til et rom. Disse styrene har ofte knop og Kinks, gi dem en mer naturlig følelse enn konstruert boards.

Engineered Platene er sterke plater består av flere lag. Dette gjør veden sterkere og forhindrer skade på grunn av ugunstige forhold som vann, varme eller overdreven kulde. Konstruert platene er laget for å se og føles ut som solid brett, og med moderne fremskritt er det vanskelig å se forskjell mellom de to.

Etterbehandling

Den finish på tregulv vil også gi en tydelig se til rommet ditt . Velge den rette stilen kan endre hele følelsen av et rom.

Pre-lakkert platene er ferdig før de når hjem. Disse styrene har en veldig elegant overflate, og vil ha godt med tid. Pre-lakkerte plater kommer i både en sateng og matt finish.

Oljet Platene er ikke så glatt og gir et naturlig utseende til rommet ditt. Olje beskytter treet samtidig opprettholde utseendet på korn. Oljet gulv har en større grad av vedlikehold enn lakkerte gulv, og må oljes en gang i året.

Du kan også kjøpe uferdige gulv. Dette kan fungere bra hvis du er usikker på hva slags finish du vil ha før du legger gulvet. Du kan velge å farge gulvet, i tillegg, noe som kan endre farge og beskytter overflaten.

Andre artikkelen

 • hvordan farge kork gulv
 • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
 • hvordan å bruke keramiske gulvflisene avstandsstykker
 • hvordan å male gulvflisene
 • tregulv guide
 • Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett
 • hvordan å male tepper på betonggulv
 • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
 • kjøkken ideer og gulv
 • hvordan du velger et område rug farge for tregulv
 •