hvordan gjøre tre hjul

hvordan gjøre tre hjulCutting perfekte tre hjul er nøkkelen til å gjøre vellykket treleker. Hjul som ikke er runde eller er feil størrelse kan avlede oppmerksomheten fra hele utformingen av et leketøy bil, lastebil eller trekke sammen. Hvis du er en woodworker eller bare en gjør-det-yourselfer med et godt sett med verktøy, har du sannsynligvis allerede har løsningen for hånden. Med en drill og et sett med hullsager, perfekt runde, kan glatt tre hjul bli foretatt i en mengde på svært kort tid

Du trenger:. .
Wood
Clamp.
Drill.
Hullsag.
Sandpapir.
Skruer eller plugger.
Maling eller lakk.

Making Wood Wheels


en.
Bestem deg riktig størrelse på hjulet for kjøretøyet eller leketøy. Ta hensyn til eventuelle fendere eller hjulet brønner som det må klart. Også tenke på den beste tykkelse for utseendet, og operasjonen du vil.
To.
Velg ditt materiale. Klar korn hardwoods fungerer best. Plywoods kan brukes, men ofte har tomrom mellom de lagene som må fylles for å gi deg et solid forsprang på hjulet ditt. Pass på at det er nok materiale til å kutte hjulene ut uten å bli for nær kanten, noe som kan knuse og ødelegge hjulene.
Tre.
Sett opp riktig størrelse hullet så på din bore. Hullsager finnes i verktøyet avdelingen av maskinvare eller hjemme butikken. De vanligvis kommer i uteksaminert størrelser og kan kjøpes opp til flere inches rundt. Hvis du kan, kjøpe et sett som har flere ulike størrelser.
Fire.
Rådfør deg med produsentens instruksjoner for oppsett informasjon. Generelt vil piloten bit være atskilt fra så og ser ut som en standard boret med en gjenget mutter på den. Hullet så sitter på denne og Arbor mutteren er vridd på tråder å holde det på plass.
Fem.
Clamp ditt materiale ned og markere midten av hjulet ditt. Plasser tuppen av piloten litt på merket og starter drillen. Påfør jevnt trykk og holde boret snu så fort som mulig. Unngå tipping drillen for å kontrollere at kantene er fine og rette.
6.
lette opp litt på slutten av kuttet for å unngå å rive fibrene i treet som så slår gjennom. Ikke umiddelbart ta tak i litt for å slippe hjulet om det er inne i så-det bit vil være varm. Bruk en skrutrekker eller annet verktøy for smal til å dytte ned gjennom luftekanalene i toppen av så å presse hjulet ut.
7.
Bruk en fin grus sand papir å jevne ut kantene og sand i ansiktet av hjulet. Detail kan legges til ved å runde over kanten av hjulet på en ruter bordet hvis det er tilgjengelig. Hjulet er nå klar til å bli montert. Bruk en skrue gjennom sentrum pilothull, eller bore gjennom leken og bruk en plugg stakk gjennom inn i hjulet på den andre siden som en aksel. Legg et lag med maling eller klarlakk for å beskytte hjulet.

Andre artikkelen

  • hvordan gjøre tre hjul
  • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
  • hvordan å montere rc helikopter kniver
  • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
  • bøker om landhandel antikviteter
  • hvordan å lage en lego ball
  •