hvordan få min madrass på gulvet

hvordan få min madrass på gulvetEn madrass plasseres direkte på gulvet er ikke utformet for å gi en optimal natts søvn. Madrasser fungerer best med en støttende, men fleksibel boks våren eller slat ramme som løfter madrassen fra gulvet og gir ytterligere bevegelse og fleksibilitet for sengen. Den forhøyede madrassen gir bedre luftsirkulasjon under sengen og beskytter sengetøy fra å bli fort skittent. Du kan heve en madrass raskt og rimelig

Du trenger:. .
Målebånd
Kombinasjon kvadrat.
Blyant.
1x12 boards.
Bordsirkelsag.
Sliping blokk.
Carpenter's lim.
Drill.
Power skrutrekker.
Skruer.
Sponplate.
Flat parentes.
1x4 brett.
Forsenker bit.
Wood fylle.
Sparkel.
Primer.
4-tommers skum roller.
Roller skuffen.
Paint.


en.
Mål lengden og bredden på madrassen. Trekk 4 inches fra hver måling.
To.
Klipp din 1x12 boards på et bord så, to hver av lengde og to hver av bredden din. Bruk en sandpapir blokk å rydde opp i kantene.
Tre.
Stå på brett på høykant slik at bredden styrene vil dekke endene av lengden styrene. Påfør en generøs dråpe tømmermannens lim på kanten av en av dine lengde boards. Justere bredden bord slik at kanten av bredden styret er i flukt med den siden av lengden styret. Bor styrehull og skru tre eller fire skruer gjennom utsiden av bredden brettet inn kanten av lengden styret. Gjenta for alle fire hjørner.
Fire.
Mål og kutt sponplater så når de to arkene kombineres de skaper størrelsen på madrassen. Sand langs kantene på platene. Skru sponplater sammen med flat braketter linjeavstand 2 meter fra hverandre.
Fem.
Center på sponplater på 1x12 plattformen. Mål og trekke linjer på sponplate som på linje med midten av plattformen styrene. Bor styrehull hver 2 eet og skru sponplater til plattformen.
6.
Mål og kutt 1x4 styrene å passe rundt utsiden av sponplate. Bruk din kombinasjon torget for å tegne en linje 1 tomme fra kanten av hvert kutt bord. Juster denne linjen med toppen av sponplate.
7.
Bor styrehull gjennom 1x4 brettet inn kanten av sponplate med en forsenke litt. Bruk en strøm skrutrekker til å forsenke skruer og koble til 1x4 styrer hele veien rundt sengen. Din plattform bør ha en 1-tommers leppe der madrassen vil passe. Bruk tre fyll og en sparkel for å fylle opp synlige skruehull.
8.
Prime og male plattform seng med en 4-tommers skum roller og roller pan. Tillat 8 timer mellom hvert strøk og 24 timer til siste strøket tørke før du bruker din nye seng.

Tips og advarsler


 • Bruk stilig teksturerte sengetøy som kan være gjemt under madrassen for å gi den nye sengen en flytende utseende.
 • Andre artikkelen

 • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
 • hvordan å male gulvflisene
 • hvordan å male tepper på betonggulv
 • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
 • kjøkken ideer og gulv
 • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
 • Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett
 • hvordan få min madrass på gulvet
 •