hvordan du velger et område rug farge for tregulv

hvordan du velger et område rug farge for tregulvDet er etablert faktum: Color har en dyp effekt på humøret. Videre coexisting farger som er ute av sync kan indusere en følelse av disharmoni, ubehag-selv misnøye. Det er viktig i interiør design å velge farger som utfyller hverandre, slik at du og dine gjester vil føle lett i sinn og ånd. Velge den riktige tregulv-i form av farge, tekstur, korn mønster-er en utfordring i seg selv. Når det gjelder område rug farger for at gulv, utfordringen blir dypere. Men med omsorg og omtanke, du kan, gjennom teppet farge, bidra til å skape følelsen av harmoni som er integrert på god design

Du trenger:.
Fargehjul
. Rug prøver.
Fabric prøvene.


en.
Undersøk, eller studere, din harde gulv. Sound latterlig? Sannheten er at vi ofte tar slike ting som gulv for gitt. Selv om du kanskje har valgt tone og tekstur i gulv selv, kan det ta en annen slags visjon om å komme opp med område rug farge ideer. Se på fargen på gulvet. Kan det beskrives som tan, beige, dyp brun? Eller er det noe lysere? Opplev effekten av årene i treet? Er det merket, eller knapt merkbar?
To.
Daydream, eller gratis assosiere, ca kaste teppe fargevalg. Nå som du har et sterkt inntrykk av hvordan gulv ser ut og føles for deg, begynner å assosiere fritt hva farger vil se bra ut i intervaller. Kast ut alle forestillinger om hva som vil arbeide i et område rug. La tankene gå vill. Har fantasien løpe til kirsebær, eller lilla, eller kongeblå? Eller gjør omfavne det mer nøytrale farger som vanilje eller brun? En farge hjulet kan hjelpe deg å se for seg en rekke farger i denne prosessen.
tre.
Motta teppe eller stoffprøver. Du kan finne disse hjemme forbedring, interiør design, eller stoff forhandlere. Hvis du finner en bok av område rug prøver, så mye bedre. Men du må improvisere for å suss ut teppet fargevalg.
Fire.
Sammenlign teppet eller stoffprøver. Plasser prøver på gulvet i ganske umiddelbar nærhet. Undersøk hvordan hver ser ut, og gjør at du føler. Du må ta hensyn til hvordan teppet matcher fargen på andre design elementer, som møbler, vindu gulvbelegg og andre tekstiler, hvis disse er allerede på plass. Ellers, fokusere på hvordan teppet fargen arbeider med farge, tekstur og korn på gulv din. Du kan føle deg komfortabel med en munter, nubby rødt pledd over mahogny. Eller din smak kanskje en tendens mot dempet vanilje eller beige for å komplettere bambus. Du kan foretrekker farging av naturlige fibre, slik som hamp eller sisal, å farget ull eller akryl.
Fem.
Velg tepper som passer dine fargeinnstillinger. Det er på tide å dra på shopping i alvor. Du kan skure design butikker, rabatt seng og bad butikker, møbler, tekstil, hjem forbedring, og selvfølgelig, teppe forhandlere. Vær forsiktig med å betale for hva de to første butikkene har på hånden. Hvis du ser et teppe i en ønsket konsistens, men ser ikke den fargen du ønsker, må du spørre butikken personalet hvis andre farger er tilgjengelig for bestilling. Velge innredning kan ta tid og tålmodighet, men velge den ideelle området rug fargen kan gi en følelse av velvære i årene som kommer.

Tips og advarsler


 • være vedvarende. Hvis du ikke finner et område rug i akkurat rett skyggen, holder shopping. Innkjøp hva er umiddelbart tilgjengelig-og ikke hedre dine preferanser-kan forlate deg følelsen som du har latt deg ned. Finne nettopp teppet fargen du hadde i tankene, på den annen side, kan løfte deg opp.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
 • hvordan å male gulvflisene
 • kjøkken ideer og gulv
 • hvordan du velger et område rug farge for tregulv
 • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
 • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
 • hvordan å male tepper på betonggulv
 • Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett
 • hvordan du installerer lokke vinyl fliser på gulv
 • hvordan få min madrass på gulvet
 •