hvordan du gjenoppretter Tonka lastebiler

hvordan du gjenoppretter Tonka lastebilerDu trenger ikke å ansette en profesjonell for å gjenopprette en Tonka lastebil. Faktisk, enten det er for nostalgiske grunner, som et håndverk aktivitet, eller bare for å gi barnet ditt med den samme kvaliteten på leker som du en gang hadde, restaurering Tonka lastebiler er nå en hobby. Det er noen enkle trinn for å følge hvis du har et ønske om å gjenopprette en Tonka lastebil, men er ikke sikker på prosessen. Det innebærer å ta bilen fra hverandre først, men når du er ferdig har du en fullt restaurert lastebil som ser ut akkurat som den som parkerte i leketøy brystet år siden.

Du trenger:
High speed roterende drill
. Skrutrekker.
Hammer.
Needle nebbtangen.
Hårføner.
Bomull baller eller vattpinner.
Flytende håndsåpe.
Bleach.
Såpe.
Tannbørste.
Lagring beholdere eller poser.


en.
Fjern lastebilens støtfanger og grillen ved å vri bilen opp ned og bruke en høyhastighets roterende drill til å ta ut de to nagler sikring de deler på undersiden av lastebilen. Slipe rullet delen av nagler med roterende drill er vinkelsliperen vedlegg hjulet.
to.
Fjern klinke helt med liten skrutrekker. Sett tuppen av bladet på skrutrekkeren mot baksiden av klinke og bruke en hammer til å banke forsiktig på skrutrekkeren. Fjern fremre støtfangeren.
Tre.
Skyv frontlyktene ut til å løsne grillen hvis det ikke kommer automatisk av med støtfangeren foran.
Fire.

Fjern kjeder og bakluken ved å tvinge åpne koblingen koblet til lastebilens seng rails. Bruk en skrutrekker til å lirke lenke åpnes.
Fem.
Bøy bakluken ørene (stykket som dekker wire rammen) utover hjelp av nålen nesen nebbtang. Bøy til bakluken kan bli ledet ut av lastebilen rammen.
6.
Plasser en hårføner på høy innstilling. Plasser den to inches fra hjulet og blåse den varme luften på hjulet i 30 sekunder for å varme opp gummi og gjør det lettere å fjerne dekk. Bruk en bomullsdott eller bomullspinne for å plassere en dråpe flytende håndsåpe på dekk der den kobles med whitewall.
7.
Sett en skrutrekker med flatt blad mellom dekk og den smøres whitewall. Tving whitewall opp og forsiktig lirke den ut.
8.
slipe ned den lille enden av dekket akselen ved hjelp av roterende drill er jeksel vedlegg. Grind til akselen kan forsiktig presset gjennom den flate skiven og ut av dekket.
9.
Lirk opp og rett de to bøyd over faner i fronten av lastebilen der støtfangeren ble . Fjern førerhuset innpakning fra lastebil chassis.
10.
Rett på innlegg på forsiden av taket ved hjelp av nålen nesen nebbtang. Hold innlegg tett med tang og skyv innlegg og taket opp gjennom åpningene i førerhuset innpakning. Ved hjelp av tang, forsiktig holde trekke den fremre enden av taket opp og bakover mot baksiden av lastebil seng.
11.
Rengjør alle delene med mild såpe og vann. Bruk en tannbørste til å skrubbe forsiktig bitene rent.
12.
Plasser alle de demonterte delene i en lukkbar plastpose eller i en kanne. Ta noen brikker til en auto deler butikken for å matche det til et egnet maling farge.
13.
Paint stykkene som nødvendig og re-montere dem på Tonka lastebil i motsatt rekkefølge av hvordan de ble fjernet.
14.
Kast alle brikker som er sprukket, split, utslitt eller ikke kan repareres.
Bestill reservedeler etter behov. Nettsteder som for eksempel Thomas Leker, Inc. , kan Sandkasse Leker og Tonka Town gi reservedeler.

Tips og advarsler


  • å rengjøre whitewalls fra dekkene, sted dem inn i et blekemiddel fortynnet med vann. Tillate dem å suge over natten før skylling og rengjøring med tannbørste.
  • Andre artikkelen

  • hvordan du gjenoppretter Tonka lastebiler
  • bøker om landhandel antikviteter
  • hvordan gjøre tre hjul
  • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
  • hvordan å lage en lego ball
  • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
  • hvordan å montere rc helikopter kniver
  •