farene ved lyser i mørket halskjeder

farene ved lyser i mørket halskjederNår du kjøper varer som dine barn skal bruke, stoler på deg produsentene å gjøre det som er nødvendig for å produsere trygge produkter. Noen ganger er dette ikke tilfelle, og produktet beslutningstakere er likegyldige. Andre ganger, er farer av produkter innså bare etter at de har truffet hyllene. Glow-in-the-dark halskjeder er tilgjengelig i fornøyelsesparker, messer, sportsbegivenheter, og mange andre arenaer, herunder daglig over butikker. Mens relativt trygt under normale omstendigheter for barn over fem, de tidvis utgjøre noen farer som du bør se opp for.

Lead Innhold

Før du kjøper et stykke glow-in-the-dark smykker, sjekk emballasjen til sørg for at den ikke inneholder bly. Selv bruker bly i leketøy har vært forbudt i USA, det er land som produserer denne typen produkt, bruker bly som en del av gløden væske. På grunn av oppdagelsen av denne skadelige kjemiske, i 2006, var det en tilbakekalling av glow-in-the-dark halskjeder og armbånd produsert i Kina som skulle selges i USA. Bly eksponering kan gi hjerneskader, anemi, atferdsproblemer, orgel problemer, og mange andre alvorlige problemer.

Skin /Øyeirritasjon

Løsningen finnes i plast produksjonsrør av det som lyser i mørket Smykket er ikke ment å bli rørt. Det er imidlertid mulig for plastrøret å bli gjennomboret eller ødelagt. Hvis gløden væsken kommer i kontakt med huden din det kan føre til utslett eller annen irritasjon. Vask området med såpe og vann. Hvis væsken kommer i øynene, kan det føre til brenning. Skyll øynene umiddelbart med kaldt vann.

Svelging

Den gløden væske er generelt ikke giftig. Men det skal bli gitt ut fra røret og svelget, hydrogen peroxide den inneholder kan føre til mageproblemer, oppkast og diaré. Kontakt legen din umiddelbart for instruksjoner bør dette skje.

Choking og skade

Små barn må holdes under oppsyn når man bærer glow-in-the-dark halskjeder. Det er mulig for plast slangen til å bli fanget eller vridd, og for å stramme rundt halsen, noe som kan føre til kvelning. Barn kan også fjerne smykket og ta den fra hverandre slik at det er en rett plastrør. Denne lange, tynne stykke plast kan brukes som en pisk, og mange barn har blitt kuttet eller mørbanket av en uforsiktig svingte glød tube. Barn under fem år bør ikke håndtere eller leke med glow-in-the-dark halskjeder.

Beising

I tillegg til ovennevnte, lyser i mørket kjeder kan lekke og beis klær. Disse flekkene er ofte ugjenkallelig, så ta vare for ikke å ha noe som du verdien når du håndterer et stykke glow-in-the-dark smykker.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
 • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
 • hvordan å reparere og fikse et ødelagt Zhu Zhu kjæledyr
 • hvordan du gjenoppretter Tonka lastebiler
 • hvordan å lage en gammeldags spole traktor
 • hvordan gjøre tre hjul
 • hvordan å lage en gammeldags hickory plystre
 • hvordan å montere rc helikopter kniver
 • farene ved lyser i mørket halskjeder
 • bøker om landhandel antikviteter
 •