Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett

Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rettLaminatgulv er utrolig lett, siden de fleste systemer i dag er "flytende" gulv som ikke krever lim eller spiker. Men å legge ut gulvet på forhånd kan fremdeles være komplisert, spesielt i en eldre hjem med ut-av-torget vegger. Hvis veggen ikke er rett, og du starter en full løpet av gulv mot det, da er hele gulvet vil se skjevt. Løsningen er å vinkel-kutte lengden på første og siste kurs, slik at gulvet er rett selv om veggene er ikke

Du trenger:.
Chalk SnapLine.
Målebånd.
Laminatgulv.
Gjæringssag.
Sirkelsag.


en.
Bruk kritt SnapLine å lage en linje 1 /4 tommers ut fra start veggen. Gjør det samme på slutten veggen på motsatt side av rommet. (Dette er din "ekspansjon gap", som tillater bevegelse av veden i gulvet;. Det vil bli dekket av trim på slutten av prosjektet).
2
Mål mellomrom mellom de to linjene i den ene enden av rommet, så på den andre, for å finne ut hvor langt ut av plassen veggene er. Eksempel:. . Hvis målingen i den ene enden av rommet er 10 fot, og måling på den andre enden er 10 fot 2 inches, så rommet er 2 inches ut av plassen
3

Legg ditt første løpet av not og fjær laminat gulvplankene ned langs begynner veggen, med sporet vendt mot veggen. Clip bordene sammen ende til ende. Skjær den siste brikken som trengs på gjæringssag din så, etterlot seg en 1 /4 tommers ekspansjonsfuge.
Fire.
Jobbe i den smale enden av rommet, måler i fra slutten av siste bordet på den siden som vender mot veggen, merking måling halvparten av det du har bestemt er beløpet som rommet er firkantet. (Hvis rommet er 2 inches ut av torget, deretter måle i 1 cm fra kanten av brettet hvor den møter veggen. )
Fem.
Sett krittstrek på en -tommers merke på slutten av finalen. Strekk linjen til den andre enden av kurset, og satte den rett på hjørnet av slutten av den siste biten, på siden nærmest veggen. Snap linjen. Den resulterende linjen skal løpe i vinkel fra en 1-tommers merke i den ene enden av kurset, til hjørnet av den andre enden, krysser hver av platene som utgjør kurset.
6.
Trekk platene fra hverandre, men holde dem i den rekkefølgen de ble stilt opp. Bruk sirkelsag å skjære av den markerte kanten på hvert bord. (Den nødvendige kutt vil få suksessivt tynnere med hvert brett. )
7.
Legg kutte platene ned igjen på plass, med cut sidene mot veggen og sitter på første chalkline som du la (den som er 1 /4 tommers ut fra veggen). Clip bordene sammen ende til ende. Kurset bør se litt tykkere på den større enden av rommet, men kuttet kanten av platene skal sitte konsekvent 1 /4 tommers fra veggen.
8.
Legg resten av gulvet kurset ved kurs, snapping bitene sammen på sidene og klippe dem etter behov i endene.
9.

For den siste kurset, gjenta prosessen med ripping kurset i en vinkel for å gjøre platene større på den større siden av rommet. Denne gangen, rip off av tungen side i stedet for groove side.

Tips og advarsler


  • Bruk vernebriller når du gjør kutt.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
  • hvordan å male gulvflisene
  • hvordan å male tepper på betonggulv
  • kjøkken ideer og gulv
  • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
  • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
  • Slik starter den første raden på laminat gulv hvis veggen ikke er rett
  •