ideer for dekorative ferdig til betonggulv

ideer for dekorative ferdig til betonggulvluksuriøse, elegante og fargerike er trolig de siste ordene som kommer til tankene når du tenker "betonggulv. " Imidlertid kan kjedelig, grå og kjedelig betonggulv være en ting fra fortiden-dagens konkrete ferdig kaste et helt nytt lys på betong gulv, slik at du kan ha både holdbarhet og enkelt vedlikehold av betong med dekorative ferdig som gir farge og personlighet til rommene dine.

Stained Betong

En av de hotteste trendene i betong gulv i dag er betong farging. En allsidig finish som kan være så enkel eller så forseggjort som du vil, betong flekker gir en rik, spraglete farger på betonggulv som skjuler feil mens ofte mimicking high-end utførelser som marmor eller skifer. Spraye og andre program teknikker kan bringe enda mer stil å farget betong gulv, som gir de rike utseende inlays eller andre motiver vanligvis sett i dyrere gulvmaterialer. Stained betonggulv krever periodisk vedlikehold lik som naturlig gulv alternativer, og kan være dyrere enn laminat eller flis, men kan vare lenger og krever mindre vedlikehold. Mye av kostnadene involvert i farget betong gulv er arbeidskraft; farging betong gulv er en jobb best overlatt til profesjonelle, eller svært erfarne gjør-det-selv

Stemplet Betong

Stemplet betong har vært et populært utfartssted produkt. for år, men er nå flyttet seg innendørs, noe som gir gulv utseendet av flis, stein, eller til og med tre som har gjort stemplet betong et så attraktivt alternativ for utendørs bruk. Stemplet betong kan gi inntrykk av flis eller stein på steder hvor disse gulvprodukter er ikke gjennomførbart, for eksempel i kjellere eller konverteres garasjer, eller i områder med stor trafikk som inngangspartier eller kjøkken. Mye mer holdbare og lite vedlikehold enn fliser eller stein, og tilbyr stemplet konkrete utseendet på disse high-end ferdig, og ofte til en brøkdel av prisen. Mens ofte spioneringen som en gjør-det-selv-prosjekt, bør stemples betong kun forsøkes av et hus med noen konkrete erfaringer.

Epoxy Betong Finishes

Brukt til år i garasjer og andre arbeidsrom, epoxy betong ferdig er å bli et trendy gulv finish i hjem --- og ikke bare i garasjen. Tilgjengelig i et bredt spekter av farger, og tilbyr flekkbestandighet og enkel opprydding, ferdig epoxy gulv også skjule ujevnheter i betonggulv og slitasje vakkert. Perfekt for lek rom, konverteres garasjer og andre med stor gjennomgangstrafikk, epoxy gulv er alternativet at en gjør-det-yourselfer kan takle på en helg. Epoxy gulvflater er lett tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene, og er en stor verdi, ofte i nærheten av maling i kostnader.

Andre artikkelen

  • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
  • hvordan å male gulvflisene
  • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
  • hvordan å male tepper på betonggulv
  • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
  •