hvordan å male tepper på betonggulv

hvordan å male tepper på betonggulvBetonggulv er blitt mer enn akseptabelt av både designere og huseiere for en moderne finish som også er uforgjengelig og enkel å rengjøre. Den største klagen at folk flest har om betong gulv er at den grå fargen er trist og deprimerende. Hvorfor ikke friske opp konkrete ved å male en pen teppe midt på gulvet

Du trenger:
Støvsuger
. Chalk.
Steel-børste.
Low-tack malerens tape.
Paint.
1/4-tommers lur roller.


en.
Flytt møbler av sted ment for din malt rug. Vakuum området for å fjerne alle lo, støv og annet smuss.
To.
Mål ditt space, og bestemme størrelsen og formen på malt teppe. Mark området lett med kritt. Påfør lav halser malerens tape på gulvet, med krittstrek som en guide for å lage omkretsen av teppet.
Tre.
Bruk en stål-børste for å legge tekstur til plass i tape. Betongen skal være omtrent like grov som 180-sandpapir, for å obligasjonslån med malingen. Pensle området med stål-børste til du kommer til denne teksturen, så vakuum det å fjerne pussestøv.
fire.
Roll en base farge med maling på gulvet inne i teipet området, ved hjelp av et tynt, jevnt lag. Påfør 02:58 strøk med maling, slik at hvert strøk tørke før du påfører det neste. Velg en maling formulert for garasje gulv, tilgjengelig i de fleste hjem forbedring sentre. La malingen tørke.
Fem.
Bruk aksent farge for å skape mønstre og design på de malte området. Alternativene er ubegrenset. Vurder å bruke sjablonger, en sjekk mønster eller legge en enkel ramme for å lage en egendefinert utseende. La aksent fargen tørke.
6.
Bruk en ren rull pensel til å påføre en klar beskyttende toppstrøk til malt rug. La toppstrøk tørke. Fjern tapen, og gå tilbake møbler til rommet ditt.

Tips og advarsler


  • Legge teksturen til gulvet kan være en back-breaking ork dersom plassen er en stor en. Vurdere å leie en tromme slipemaskin fra en lokal utleie sentrum for å fremskynde prosessen.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
  • hvordan å male tepper på betonggulv
  • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
  • hvordan å male gulvflisene
  • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
  •