hvordan å legge skifer flis over et sementgulv

hvordan å legge skifer flis over et sementgulvSkifer er en naturstein produkt kjent for sin rike farging, som kan variere fra nyanser av grått og blått til grønt eller rosa. På grunn av sin attraktive utseende, blir skifer ofte brukt for å lage tak helvetesild, pavers og gulvfliser. Dette materialet er meget sterkt og holdbart og vil vare i tiår med lite eller ingen vedlikehold. Ved installasjon av skifer gulv fliser, er det nyttig å installere dem over sement for å eliminere behovet for omfattende gulv forberedelse og underlaget systemer

trenger Du:
Level.
Portland sement avrettingsmasse.
Grinder.
Vacuum.
Målebånd.
Chalkline.
Thinset mørtel.
1 /2 tommers tannsparkel.
Våt så med diamant blad.
Vernebriller.
Avstandsstykker.
Slipes fugemasse.
Fugemasse float.
Vann.
Svamper og kluter.
Fuging verktøyet.


en.
Finn ut om underlaget er vannrett. Når du installerer skifer flis, er det viktig at gulvet er relativt glatt og jevn. Slipe bort forhøyninger med en vinkelsliper, og fyll lavtliggende områder med en Portland sement avrettingsmasse. Bruk sparkel til å glatte sparkelmasse over sementgulvet. Sjekk gulvet ofte med ditt nivå for å bekrefte at det er glatt og jevn.
To.
Rengjør gulvet med en støvsuger eller kost. Sørg for all smuss og støv er fjernet før du fortsetter.
Tre.
Mål hver vegg ved hjelp av målebånd for å finne midtpunktet. Snap en chalkline fra midten av hver vegg til midten av den motsatte veggen. Det punktet hvor de to linjene skjærer hverandre er midten av rommet. Dette er hvor du vil begynne installerer skifer flis.
fire.
Spre thinset lim over et lite område av rommet. Bruk tannsparkel til å legge thinset, bare dekker ca 10 til 15 kvadratmeter av gulvarealet gangen.
Fem.
Legg fliser i thinset. Press platene fast hånd, og bruke plast avstandsstykker for å opprettholde lik fugemasse linjer mellom hver enhet. Plasser nivå på flisene som du installerer dem for å sikre at de er enda. Legg litt av thinset under hver enhet som nødvendig for å jevne ut flisene.
6.
Cut fliser som nødvendig med en våt så med en diamant blad. Bruk din sikkerhet briller hele tiden når du bruker dette så.
7.
Gjenta trinn 4, 5 og 6 for å dekke hele gulvarealet.
8.

La gulvet for å sette over natten, så bland slipes fugemasse i henhold til produsentens anvisninger. Hell fugemasse over skifer og bruke en fugemasse float å tvinge den inn i skjøtene mellom flisene. Tørk av overflaten av skifer ren som du arbeider med en fuktig svamp eller klut.
9.
Vent til fugemasse å sette deretter bruke en fuging verktøy for å forme leddene som ønsket. Rengjør overflaten av skifer igjen som du former fugemasse linjene for å sikre at det ikke overflødig fugemasse er tilbake.

Tips og advarsler


  • Vent 60 til 90 dager for fersk betong herde før du installerer skifer fliser.
  • Ta deg tid til å fjerne alt overflødig fugemasse fra fliser før fugemasse tørker. Leftover fugemasse vil farge det skifer eller opprette et tåkete effekt, kjent som "fugemasse Disen. "
  • Andre artikkelen

  • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
  • hvordan å male tepper på betonggulv
  • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
  • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
  • hvordan å male gulvflisene
  •