hvordan å lage en lego ball

hvordan å lage en lego ballLEGO er studded kvadrat-edge mursteinene er sannsynligvis et kjent leketøy blant mange barndomsminner, og kan bli forvandlet til omtrent alt du måtte ønske. Mens det kan virke rart å bygge en LEGO sfære av plast plassen murstein, det er faktisk ganske enkelt å bygge en ball. Trikset er utligner klossene riktig, slik at de danner en nesten rund form. Når fullført, ser kulen selv imponerende i en solid farge-med litt ekstra planlegging, kan du lage en veldig kul fotball.

Du trenger:
LEGO bunnplate
. LEGO-klosser.


en.
Bygg en sirkulær plate ut av LEGO-klosser til ønsket diameter på ballen din, starter på venstre side av bunnplaten. Et 6 tommer ball er et godt utgangspunkt. Start nær kanten, og legg bredt murstein å lage en fem stud langside. På topp og bunn, offset ytterligere to-stud bredt murstein av en murstein til høyre. Gjenta dette mønsteret igjen. Dette skaper en bue som representerer en fjerdedel av kulen omkrets. Fest flere klosser for å duplisere at kurven hele veien rundt, fyll sirkelen i.
Denne ringen vil bli midt på ballen selv. Pass på å bruke det meste store stykker, som du trenger å gjøre en solid halvkule og senere fjerne dette stykket fra platen. Å se hva denne ringen skal se ut, se på mønsteret på Brillig nettsiden for en grov idé, og gjelder som design til hva diameter du bruker.
To.
Bygg en plate på toppen av den første platen. Gjør denne platen samme diameter, men de buede kanter bør være en stud kortere enn raden nedenfor. Igjen, se diagrammet for mer informasjon.
Tre.
Gjenta trinn 2 igjen, noe som gjør en annen ring som er omtrent på samme størrelse, men mer formet enn raden under.

4.
Legg noen flere lag, som hver er en stud mindre på alle sider enn raden under. For de 6 tommer ballen, gjør tre lag.
Fem.
Legg det øverste laget, noe som gjør det to pigger mindre på alle sider enn det øverste laget. Du bør ha en halvkule figur på plate nå.
6.
Trekk halvkule ut av plate nøye, slik at alle brikkene kommer ut med det. Du kan gjøre dette best ved å bla modellen opp ned og forsiktig bøye og dra platen av.
7.
Bygg en halvkule med trinn 1 til 5 i revers. Begynn med det som var det øverste laget, og vokse utover til den endelige laget er det samme diameter som første halvkule. Følg konturene av den opprinnelige halvkulen. For ytterligere informasjon om denne teknikken, se segmentet på YouTube for å bygge en LEGO Sphere.
8.
Fjern den andre halvkulen fra platen.
9.
Line opp de to halvkuler, slik at de største lagene passer sammen, og trykk på den øverste halvdelen av halvkulen på plass. Dette skal danne en rund ball.

Tips og advarsler


  • Du kan bygge sfæren hule hvis du foretrekker.
  • Disse instruksjonene opprette en stor, solid ball fra en rekke stykker. Flyter rundt slike Internett-områder som Mr. Wright og You Tube vil gi deg flere ideer om hvordan å opprette seks modulære brikker ved å feste dem sammen for å lage en stor, hul ball fra færre stykker. Trikset er å lage disse brikkene med en innebygd bue, så montering av ballen som om den var en kube.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
  • hvordan å lage en lego ball
  • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
  • bøker om landhandel antikviteter
  • hvordan å montere rc helikopter kniver
  •