hvordan å lage en hjemmelaget lekebil

hvordan å lage en hjemmelaget lekebilBygge en lekebil er en passende håndverket prosjekt for barn. Ikke bare er barn i stand til å nyte prosessen med å bygge sine egne lekebiler, men de også kan leke med bilene sine når de er ferdig. Lekebiler trenger ikke å være komplisert. De kan være enkle prosjekter som fører til timer med underholdning. Materialene som kreves for å lage en lekebil er enkle og trolig ting du allerede har

Du trenger:. .
Skoeske
4 negler.
Plastic skum.
Linjal.
Kniv.
4 knapper minst 1-1/2 inches i diameter med et hull i midten.
Strå.
Tape.
Ballonger.
Newspaper.
Fargestifter.
Markers.
Paint.
Piaintbrush eller skum børste.
Glitter.
4 perler.


en.
Skaff en solid skoeske, med eller uten lokk. Poke fire hull inn i skoeske med neglene. Hullene bør være på hjørnene av skoeske, minst 1 /2 cm fra bunnen av boksen og en tomme fra den siden kanten, der dekkene skal gå.
To.

Mål og klipp plast skum inn i fire 1-tommers kuber forsiktig bruk av et hjelpeprogram kniv. Legg et stykke plast skum på hvert innvendig hjørne av boksen.
Tre.
Tråden en knapp i en spiker og setter spikeren tilbake i skoesken i plast skum for å sikre hjulene . La ett femtinitti millimeter klaring mellom knappen og skoeske. Hvis knappen Wiggles for mye, en tynn tråd perle mellom knappen og skoeske. Gjenta for de andre tre hjulene.
Fire.
Plasser avisen på et flatt underlag slik at for enkel rengjøring etter dekorere. Sett boksen på avisen og pynt den med maling, glitter, fargestifter og markører.
fem.
Tape et sugerør til hver side av bilen. Den strå bør plasseres langs hver side av bilen med omtrent to inches av halm stikker ut. Bruk minst tre stykker av tape på minst 1 cm lang, men mer kan være nødvendig dersom halmen ikke virker sikker.
Seks.
Fest en ballong til hver strået i forkant av bilen og fest med tape. Bruk minst to stykker av tape på minst 1 cm lang, men mer kan være nødvendig hvis ballongen ikke virker tilstrekkelig sikret.
7.
Blås hver ballongen ved å blåse inn i halmen. Hold utgangen av første ballongen til å holde den oppblåste mens du blåser den andre ballongen. Slipp begge ballonger når du er klar til å gjøre bilen til å kjøre. Bilen stopper når det ikke er mer momentum fra luften i ballongene skyve den frem.

Andre artikkelen

  • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
  • bøker om landhandel antikviteter
  • hvordan å montere rc helikopter kniver
  • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
  • hvordan å lage en lego ball
  •