hvordan å fly en rc helikopter for første gang

hvordan å fly en rc helikopter for første gangFlying en RC helikopter kan være utfordrende og krever mye tid og praksis. Når du flyr din RC helikopter for første gang, ikke bare gi full effekt, og håpe på det beste. Du vil nesten helt sikkert krasje og ødelegge ditt helikopter. I stedet, ta deg god tid og lære hvert trinn før du går videre til neste. Du kan også kjøpe RC helikopter opplæring gear, som består av en glassfiber stokk med plast kuler på endene som du fester til helikopteret landingsstellet. Dette er i utgangspunktet en bred landing gear som vil beskytte rotorer og motvirker at helikopteret bla over, noe som åpner for feil mens du lære å fly.

Du trenger:
Stort åpent område uten hindringer
. RC helikopter med radiosender og-mottaker.
Training gear (ekstrautstyr).
Chalk.
Flight simulator (valgfritt).

Forberedelse for Flight


en.
Les alle produsentens instruksjoner om montering, drift og justeringer av RC helikopter . Kontroller at alle ledninger er koblet riktig, alle komponenter er sikre, og vil ikke skifte under flyging, og at du forstår hvordan radioen kontrollsystemet fungerer. Kontroller at mottakeren og senderen, samt motoren batteriet, belastes.
To.
Finn et vidåpent plass til å fly din RC helikopter for første gang. Se etter et område uten hindringer, fortrinnsvis en asfaltert område med en glatt overflate.
Tre.
Utfør en "range sjekk. " Spasertur fra RC helikopter ca 100 meter med antennen kollapset på FM-senderen for å finne ut på hvilket punkt mister du rekkevidden. For "spredt spektrum" radioer, som har lange antenner, gange rundt 100 meter, og klikk på "Range Sjekk" knappen.
fire.
Tegn en X på bakken med kritt på det fjerneste punktet hvor du fortsatt har radio rekkevidde. Plasser helikopteret på denne mark, vendt mot vinden. Stå bak helikopteret ca 10 meter eller så.
Fem.
Start motoren og øke kraften veldig sakte. Helikopteret vil trolig ønske å drive til venstre eller til høyre, så reduserer kraften og juster sykliske trim litt til høyre hvis helikopteret drev til venstre eller vice versa. Du skal nå ha noen sidelengs drift.
6.
Sett helikopteret tilbake på referansepunktet, søke makt veldig sakte og merke dersom helikopteret har en tendens til drift fremover eller bakover. Juster riktig trim kontrollene slik at helikopteret vil holde seg på referansepunktet.
7.
Øk kraften raskere og merke dersom helikopteret har en tendens til å spinne venstre eller høyre. Juster dette etter senderen radio produsentens spesifikasjoner.

Flying Din RC Helikopter


en.
Øk throttle med helikopteret på referansepunkt bare for å få det lyset på landingsunderstellet. Hvis helikopteret driver til venstre, gir en lett mengde retten syklisk å bringe den tilbake til referansepunktet og prøve å holde den der. Hvis helikopteret begynner å drive fremover, gi litt bakover syklisk. Bruk små kontrollere bevegelsene til du kan styre helikopteret og opphold på referansepunktet.
To.
Plasser helikopteret på referansepunkt, øker throttle inntil helikopteret er lys på gear og prøve å skli frem ca 10 meter ved hjelp av små, lette frem-sykliske kommandoer. Nå forsøke å bringe helikopteret tilbake ved hjelp av lys bakover-sykliske kommandoer. Prøv å skyve helikopter tilbake til referansepunktet med nesen pekende i sin opprinnelige posisjon.
Tre.
Flytt helikopter til venstre og til høyre, holde nesen rett frem og tilbake til referansepunktet. Gjenta øvelsen fremover og bakover ved 45-graders vinkler fra referansepunktet. Du skal nå være kjent med kontrollene og hvordan helikopteret reagerer.
Fire.
Øk kraften langsomt og løft av ca 1 eller 2 inches over bakken, starter med helikopteret på referansen punktet. Prøv å holde helikopteret på toppen av referansepunkt med nesen pekte inn i vinden.
Fem.
Få noen flere inches av høyde, svevende jevn over referansepunktet. Deretter praksis flytte helikopter som du gjorde i de forrige trinnene, flytting til venstre og tilbake til referansepunktet, og deretter flytte til høyre og tilbake til referansepunktet.

Tips og advarsler


 • Før flyr din RC helikopter for første gang, øve på din flyreise simulator hvis du har det. Start sakte og bruker små, lette innganger på kontrollene.
 • Inspiser RC helikopter og utføre en pre-flight sjekk av helikopteret og radioen kontroll før hver flyging.
 • Etter du har god kontroll på RC helikopter, vil du kunne gå videre til mer komplekse manøvrer, inkludert 3D akro.
 • Ikke prøv å fly din RC helikopter for første gang på en vindfull dag. Aldri fly i nærheten av mennesker, dyr, hus, bygninger eller andre konstruksjoner.
 • Andre artikkelen

 • bøker om landhandel antikviteter
 • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
 • hvordan å montere rc helikopter kniver
 • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
 • hvordan å lage en lego ball
 •