bøker om landhandel antikviteter

bøker om landhandel antikviteterHvis du har vært på utkikk etter en prising guide eller bøker om hva antikviteter skal se etter i landet butikker, er det noen å velge mellom. Country butikken antikke bøker vil gi deg bredt spekter av elementer å se etter, samt generell informasjon om antikviteter. Du kan også finne prisinformasjon og steder hvor du kan kjøpe antikviteter

"Country Store Antikviteter: Fra vugger til skrin".

"Country Store Antikviteter: Fra vugger til skrin" ble skrevet av Douglas Congdon-Martin, med bidrag fra Robert Biondi. Denne 160-siders bok ble utgitt i 2007 i paperback-format ved Schiffer Publishing, Ltd Boken samler hundrevis av landhandel antikke gjenstander i ett volum. Boken er komplett med bilder, priser og beskrivelser fra antikke butikker rundt om i landet.

"Great Country Store Antikviteter"

"Great Country Store Antikviteter," skrevet av Rich Bertoia, er en 160-siders bok først utgitt i 2000 i paperback av Schiffer Publishing, Ltd Boka inneholder 308 full farge bilder og beskrivelser av landet butikken antikke gjenstander. Boken gir et historisk perspektiv, samt priser for alle elementer kjennetegnet. I tillegg til antikviteter, inneholder boken informasjon om tellere, fant belysning og reklame i hvert land butikken.

"Country Store samleobjekter"

"Country Store samleobjekter" ble skrevet av Douglas Congdon-Martin og Robert Biondi. Det ble først utgitt i 1999 av Schiffer Publishing, Ltd i paperback-format. Det er en 159-siders bok med detaljer, beskrivelser og mer enn 500 bilder av landets butikken collectible eks. Boken inneholder informasjon og priser om inventar, reklame, patent medisiner, kaffe møller, fargestoff skap, samt tellere, vegger og hyller fra land butikker

"Antique Advertising: Country Store tegn og produkter".

" Antique Reklame: Country Store Skilt Og Products "ble skrevet av Rich Bertoia. Det ble først utgitt i 2001 av Schiffer Publishing, Ltd i paperback-format. Den 144-siders bok avtaler spesielt med annonsering av landets butikker og de varer og tjenester de solgte, for eksempel hermetikk, tobakk bokser, spill, sigaretter, rengjøringsmidler, godteri og korsetter.

"Country Store Advertising, Legemidler, og mer"

"Country Store Advertising, Legemidler, og mer" ble skrevet av Rich Bertoia. Det ble først utgitt i 2001 av Schiffer Publishing, Ltd i paperback-format. Den 160-siders bok, med mer enn 500 detaljerte fotografier, inneholder detaljert informasjon om alt fra reklame og emballasje for å kurere-alls og gadgets funnet på land butikker. Det er dyptgående informasjon om legemidler, narkotika, potions og medisinsk utstyr som ble funnet ved landets butikker og reklame som ble brukt. Boken inneholder nåværende prising og verdier av slike elementer.

"Country Store Counter Krukker Og Tins"

"Country Store Counter Krukker Og Tins" ble skrevet av Steve Batson. Det ble først utgitt i 1997 av Schiffer Publishing, Ltd i paperback-format. Den 160-siders bok inneholder 390 full farge bilder av bokser, krukker, stativer, bokser og skjermer som holdt mat og produkter fra land lagrer av tiden. Detaljerte priser og verdier er også inkludert.

Andre artikkelen

  • hvordan å lage en lego ball
  • hvordan å lage en hjemmelaget lekebil
  • bøker om landhandel antikviteter
  • hvordan å montere rc helikopter kniver
  • hvordan å fly en rc helikopter for første gang
  •