Slik lå en Armstrong vinyl gulv

Slik lå en Armstrong vinyl gulvArmstrong vinyl gulv er et gulv som dekker materiale laget av polyvinylklorid (PVC). Det ligner på linoleum, men vil vanligvis vare lenger og krever mindre vedlikehold over tid enn linoleum. Armstrong vinyl er tilgjengelig i mange forskjellige farger og mønstre, og kan finnes i fliser eller ark form. For DIY huseiere, er vinyl fliser ofte enklere å installere enn rullvare. Den gjør det også for mer design valg og er lettere å reparere. Vinylgulv er ofte brukt på bad, kjøkken og ganger for å gi en fuktbestandig, enkel å rengjøre gulvbelegg i disse områder med stor trafikk.

Du trenger:
Armstrong vinylgulv
. Floor skraper.
Avrettingsmasse.
Varmepistol eller hårføner.
Broom eller vakuum.
Målebånd.
Chalkline.
Armstrong gulvlimet.
Tannsparkel.
Vinyl fliser cutter.
Kniv.


en.
Forbered undergulvet for vinyl installasjon. Bruk et gulv avrettingsmasse for å glatte ut gulvet og fylle lav flekker. Skrap bort gammel lim som dekker gulvet med et gulv skrape. Du må kanskje myke opp limet først ved å bruke en varmepistol eller hårføner. Rengjør gulvet grundig med en kost eller støvsuger for å fjerne alt støv og rusk før du fortsetter.
To.
Mål gulvet for å finne ut hvor mye materiale du trenger. Kjøp om lag 5 prosent mer flis enn du har tenkt å bruke. Dette ekstra materialet vil tillate noen flis å være tapt for skjæring, og vil også være nyttig for fremtidige reparasjoner.
Tre.
Finn midtpunktet av hver vegg ved hjelp av målebånd. Snap en chalkline fra midtpunktet på hver vegg til den motsatte veggen. Punktet hvor disse to linjene skjærer hverandre er hvor du vil begynne å installere dine fliser.
fire.
Layout brikkene å bestemme ønsket mønster. Ikke bruk lim under dette trinnet. Avgjør om du vil bruke grenser, mønstre eller spesiell design, og legge dem ut slik at du vet hvor du skal installere hver flis.
Fem.
Stable brikkene i bunker basert på rad de vil bli installert i. Hold flisene i orden, spesielt hvis du planlegger å bruke en kompleks design eller mønster.
6.
Spre Armstrong gulvlimet over halve gulvet med laftet sparkel. La limet satt i opptil en time. Press tommelen mot limet hvert 15 til 20 minutter. Når limet føles klebrig til touch, og klistrer seg ikke til tommelen, kan du begynne å installere dine fliser.
7.
Press platene fast i limet for hånd. Line opp flisene, slik at kantene baken godt sammen, men ikke overlapper. Vær forsiktig med å la flisene berøre limet før du har dem i ønsket posisjon.
8.
Cut vinylgulv som nødvendig å bruke en vinyl flis kutter eller et verktøy kniv. Ved saging med et verktøy kniv, trenger du også en rett kant (som en metal hersker) for å lede din kutt.
9.
Gjenta trinn 6 til 8 til flis i andre halvår av rommet.

Tips og advarsler


  • Det er ikke nødvendig å rulle Armstrong vinylgulv med mindre du skal installere den i en høy trafikk kommersiell anvendelse.
  • Andre artikkelen

  • Slik lå en Armstrong vinyl gulv
  • ideer for dekorative ferdig til betonggulv
  • hvordan å male tepper på betonggulv
  • hvordan å legge skifer flis over et sementgulv
  • hvordan å male gulvflisene
  •