om lovlig selvforsvar våpen

om lovlig selvforsvar våpenEnten du bor i et stort urbant område eller en liten bygd en, finnes det alltid en mulighet for at du kan være offer for en forbrytelse. For å hindre kriminelle eller stoppe kriminelle aktiviteter som du er vitne til, kan du bære en rekke selvforsvar våpen som er lovlig tillatt av ulike statlige og føderale lover

Funksjon

Hver av de 50 statene i USA har lover som tillater de fleste borgere, vanligvis over 18 år som ikke har blitt dømt for en forbrytelse, å lovlig egen eller utføre visse våpen som kan brukes til selvforsvar i tilfelle et angrep. Legally sanksjonert selvforsvar våpen er kun dekket av statlige og føderale lover i den hensikt å hamlet opp en angriper eller hindrer en forbrytelse som enten er i gang eller skal skje umiddelbart.

Funksjoner

Selvforsvar våpen er generelt skjult i en veske, veske, lomme, eller belte og er ment å være trukket ut raskt for å enten fraråde en angriper eller avverge et angrep allerede forekommende. Noen er bare i stand til å deaktivere en angriper, slik at du kan komme unna, men de fleste er i stand til dødelig kraft.

Typer

Våpen brukes til selvforsvar kommer i mange størrelser og har mange forskjellige evner. Håndvåpen er den mest populære typen skjult våpen, men du vil kanskje få noe som er mindre dødelig eller har mindre sjanse for å bli brukt feil. Mange stater tillater salg av elektrisk støt Tasers for immobilizing en angriper og pepperspray og til og med butt objekter, for eksempel batonger. Noen stater tillater bruk av skarpe våpen som kniver og kastestjerner.

Hensyn

Hver stat har forskjellige lover som regulerer eierskap og bruk av selvforsvar våpen, og ikke alle stater tillater alle slags våpen som skal brukes. Sjekk med ditt lokale politi kontor eller advokat før du kjøper noen form for våpen. Noen våpen, slik som håndvåpen eller kniv, vil også kreve at du søker om tillatelse for å kunne lovlig bære dem. Mange våpen som er lovlig å bære, kan faktisk ikke være praktisk for selvforsvar som kastestjerner eller nonne hiver.

Advarsel

Ta leksjoner i riktig bruk og fortielse av alle våpen som du er juridisk i stand til å bære til å unngå utilsiktet utslipp av et våpen. Vær veldig forsiktig når du bruker et våpen for selvforsvar som du kan bli arrestert, bøtelagt eller fengslet selv om en domstol bestemmer at du brukte våpen utenfor grensene av loven. Bruk aldri en selvforsvar våpen for å true noen eller skade noen som ikke aktivt å begå en forbrytelse.

Andre artikkelen

 • sverd etsing
 • hvordan du kjøper vintage transformatorer leker
 • hvordan du kan spare penger ved verftet salg & garasje salg
 • hvordan å samle fulper keramikk
 • hvordan å samle jernbane memorabilia
 • fotball trading card priser
 • hvordan bli et postkort collector’s gruppe
 • hvordan du velger sjeldne skjell
 • hvordan du legger en hagle
 • Slik starter samle idrett memorabilia
 •