om kamera lyset meter

om kamera lyset meterAvhengig av hvilken type kamera, lys meter er i kameraet eller håndholdt. For kreative og profesjonelle fotografer, lys meter er viktige verktøy. Det kan sies at fotografer fange lyset i stedet for et emne. For å justere blenderåpning og lukkerhastighet, er det nødvendig å kjenne innholdet i et fag er lyshet. Light meter måle lysstyrken ved å enten reflekterende lys eller ved innfallende lyset metoder

Betydning

Kamera lys meter, også kalt eksponering meter, gi verdifull informasjon for fotografer. Light meter bare måler intensiteten av lys, og ikke vurdere lys som lys eller mørke. Når en fotograf vet hvor lysende et motiv, kan han fortsette å bestemme hva blenderåpning og lukkerhastigheter han vil bruke. Hvis, for eksempel, reflektert lys fra et objekt er intens, kan en fotograf ønsker å justere blenderåpningen for å dempe effekten av lyset, eller han kan ønske å fange lyset som den leser på lysmåler. I så fall vil fotografen satt stille blenderåpning, slik at kvaliteten på lyset er utsatt for filmen så tett som mulig å lese av. lukkertid blir tilsvarende justert. En raskere lukkerhastighet gjør mindre lys for å eksponere filmen enn en tregere hastighet.

Funksjon

For å bruke en håndholdt lysmåler, skriv filmen fart inn i apparatet. At informasjonen er på filmen boksen. Når filmen hastighet er angitt og måleren holdes til emnet, justerer målerens ringer å matche meter lesning. Blenderåpning og lukkertid målinger er sammenkoblet på måleren, vil eventuell sammenkobling tillate i samme mengde lys. Alle innstillinger er angitt i henhold til midten grå på grå skala. Hvis fotografering i sort og hvitt, mellomgrå er en midt-punkt for å bestemme hvordan den endelige utskriften vil vise nyanser av grått. Å lage et emne som registrerer seg som mellomgrå mørkere, utsett filmen til mindre lys og vice vers.

Typer

En hånd holdt meter vil måle spesifikke punkter på et emne eller en scene. Dette sørger for å justere kamerainnstillingene i henhold til de spesifikke området blir fotografert. En in-kameraet meter vil utligne en lett lese ved å måle lysstyrken til hvert objekt mot der kameraet peker. Som med de fleste fotografiske justeringer, må fotografen å bestemme sin hensikt, hva hun vil den endelige ut til å kommunisere. Noen kameralyset meter er vidvinkel som leser et stort område. Andre meter kan lese spot (reflekterende) eller hendelse (lyset som faller på et emne) lysmålinger og noen lette meter tilbyr digitale avlesninger for forslag til innstillinger.

Hensyn

Going i, må fotografen bestemme hva slags fotografier han ønsker. Har han ønsker å ta opp lyset som faller på eller reflektert av et fag så nøyaktig som mulig? Kanskje fotografen ønsker utskriften til å formidle et budskap. I så fall vil fotografen vet at en lysmåler gir en hoppende off point for kreativitet. Hvilken type meter vil passe best fotografens mål? Vil en i-kamera meter tilstrekkelig eller er mer kontroll og spesifisitet er nødvendig, og derfor er en håndholdt meter bedre? Det er viktig å vite at kameraet lyset meter varierer fordi det er ingen industristandard for mellomgrå. Andre hensyn er å spørre om den endelige utskriften er svart /hvitt eller farger? Mens begge format kan være kreative, har hver sine egne justeringer for å manipulere lys.

Fordeler

Fordelene for å bruke en lysmåler er åpenbare. Lysmålinger tilby et sted hvor fotografen kan flytte for å skape en beregnet print og melding. Light meter gir spesifikasjoner for kameraet blenderåpning og lukkerhastigheter, noe som gir en fotograf annet utgangspunkt for å finjustere kamerainnstillingene. Avhengig av typen måler man bruker, mulighetene for fotografering av landskap eller portretter bringe flere muligheter for kreativitet eller evnen til å lage nøyaktige fotografiske plater. Siden fotografering er en registrering av lys og en fotograf visjon av hvordan lyset kommuniserer med fag, lys meter er uunnværlige instrumenter for vellykket fotografering.

Andre artikkelen

 • hvordan prisen en fossil
 • hvordan å lage en sniper rifle dart gun
 • informasjon om Nikko Stirling rifle scope
 • hvordan å samle Serafim engler
 • hvordan du bestemmer verdien av posten album
 • hvordan å være litt Åse fanny fan
 • hvordan å samle chotchke suvenirer
 • hvordan å kjøpe skytevåpen i California
 • Slik rengjør kobber mynter i sekunder
 • hvordan finne sølv mynt i omløp
 •